Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%55 engelli raporu aldım. Bu engel şoförlük yapmama engel midir?

kayseri33

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamlar
Aynı iş yerinde (özel sektör) 15.5 yıldır çalışmaktayım 01.03.2020 tarihinde sağlık kurulundan %55 engelli raporu aldım. Bu engel şoförlük yapmama engelmidir ? Aynı iş yerinde devam etme veya işten atılma olasılığı varmıdır.

Merhaba,

Engelinizi yazmadığınız için şoförlük yapabilir misiniz yorum yapamıyorum. Aynı işyerinde çalışma durumu ise, bu iş yeriyle sizin aranızda olan bir durum.. iş yeri isterse sizi engelli kadrosuna alıp çalışmanızda devam ettirebilir yada normal kadroda çalışmanıza devam ettirebilir yada emekli olabiliyorsanız emekli olup çalışmaya devam edebilirsiniz, çalışma durumu tamamen iş verenle sizin aranızda.

kayseri33

yesilsy engeli kardiyoloji ve nefes darlığı üzerine çalıştığım yer ise insan kaynaklarına engelimle ilgili bilgilerimi gönderdim. Yorumlarınızı bekliyorum.

ortopedik veya nörolojik sıkıntın (epilepsi vs ) yoksa şoförlük yapmanda sıkıntı olmaz.

Çalışma konusu tamamen iş yerinizle sizin aranızda olan bir durum, biz yani en azından ben yorum yapamam.
kayseri33

Ehliyetinizde "ticari araç kullanamaz" kodu yoksa şoförlük yapmak için herhangi bir engel de yoktur.

Üst Alt