Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%55 kifoz %15 skoyloz hastasıyım. Askerlikten muaf olur muyum?

metehan222

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
s.a ben 22 yaşındayım %55 kifoz %15 skoyloz hastasıyım şimdi önümde bir askerlik işi var hiç muaneye felaan gitmedim uzaktan baktığında ile sırtımda kifoz hastalığının olduğu dikkat çekiyor şimdi ben askerlik şubesine gitsem rapor alabilirmiyim ne tür
şeyler yapmam lazım hiç bi bilgim yok direk askerlik şubesinemi gideceğim bilgisi ola varsa yardımcı olursa çok sevinirim

şu haller muaf olmayı sağlıyor:

RF1ZkFU.png

Askerlik şubesinden kasımpaşa askeri hastaneye sevk edildim orada yapılan incelemeler sonucu röntgen felan çekildi 103 derece felan dediler bende anlamadım bu 103 derece ne oluyo ama pazartesi günü saat 13:00 da Kasımpaşa askeri hastanede heyet e çıkıcağıma söylediler bakalım sonuç ne olacak hayırlısı...

merak edenler için söylüyorum askeri hastanede heyet girdim hem savaşta hemde barışta askere elverişli değildir diye rapor verdiler

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, hayırlısı olsun...

Üst Alt