Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben yüzde elibeş raporlu bir engeliyim ben raporum özerinde araba almayı döşünüyorum ama gerçi şartları pek ne olduğunu bilgi sahibi değilim konuyla ilgili bilgisi olan varmı bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
ehliyet zaten şart ama aldığım rapor geçersizmiyani neden vitesli vitesiz kulanmam mani oluyor benkeza öyle anladım yani demek istediğim yeni bir rapormu almamız gerekiyor acaba? bunumu demek istediniz konu hakında tam açıklayıcı yazarmısınız teşekürler
ötv 'den yararlanmak için rapor almanız gerekecek ve raporda engeliniz ve aracı nasıl bir araç kullanmanız ile ilgili bilgilerin yazılması gerekli özel donanımlı veya otomatik vites gibi
raporunuz da ötv muafiyeti ve nasıl bir araç kullanacağınız yazmalı yazıymıyorsa maliye kabul etmez ayrıca araç alımında aracı siz kullanacaksınız oranın bir önemi yok %10 bile iş görüyor sizin raporda sanırım bunlar yazmıyor