Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5500 gün primim %80 raporum var. Malulen mi yoksa yaşlılıktan mı emekli olacağım?

çelik1

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim önceden bağkurum vardı, iş yerimi kapattım. şimdi 2005 yılından bu yana ssk lıyım. bağkur ve ssk prim günlerimi birleştirdim, yaklaşık 5500 günüm var. ssk lı olarak çalışırken vergi indirim raporu da aldım %80. 1. dereceden vergi muafıyım. malulen mi yoksa erken emeklilikten mi yararlanacağım?

bilen varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim . teşekkürler

1)ilk işe griş tarihiniz kaç?
2)SSK geçtiğnizde SSK'lı olarak 1260 gününüz doldu mu?

arkadaş kaç yılından girişin var ve engelin neydi.

1988 de bağkur a girdim 2000 yılında bağkurdan çıktım. 2005 yılından bu yana ssklıyım 1371 gün oldu ssk dan.

ben çocuk felci gçirdim 3 ve 13 yaşımda yüzde seksen işkur ve maliye raporum var tekerlekli sandalyedeyim.

15 yıl ve 3600 prim günü ile erken emeklilikten faydalanabilirsiniz.Şu anda emeklisiniz.Erken emeklilik sizin adınıza daha yararlı olacaktır.

ssk ya günlerimi toplatmak için dilekçe verdim. ssk ödemeli akülü tekerlekli sandalye aldım ücretini ssk dan alayım .dilekçeme cevap gelsin hemen emekliliğe başvuracağım..

Üst Alt