Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%56 engelli raporumla vefat eden babamın maaşını alabılır mıyım?

deniz44

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%56.44 engelli raporumla vefat eden babamın maaşını alabılırmıyım.erkek.1965 dogumluyum.2022 maaşı alıyorum...

iyi geceler almasina alirsin, fakat söyle bir durum var,benim de yüzde 71 raporum vardi,bende rahmetli babamin kimsenin almadigi emekli maasini almak icin basvurdugumda,SSK benden yeni rapor istedi,bu rapor yüzde 60 iş gücü kaybi raporu olmasi gerekiyormus,bende mart ayinda bu raporu alabilmek adina hastaneye gidip gerekli muayeneleri oldim,simdi ise ankaradan gelecek olan haberi bekliyorum..gecmis olsun..

sağolsın ferhat...yani % 02.56 oranım eksik ...alamayacagım yani

kuruma başvurup hastaneye sevk alıp 60 oranında rapor verir ise maaş baglanır şansını dene istersen

emekli, engelli bir erkek(%70 ağır raporlu), babası vefat edince babasının emekli maaşını kendine bağlatabilir mi?

labrador sgk dan emekli isen kurum iki maaşı birden vermez hangisi yüksek ise onu talep ede bilirsin yani 1 ini

deniz44;

bu rapor oranıyla maalesef alamazsınız
tekrar rapor alıp % 60 ve üzeri oran alırsanız o zaman babanızın maaşını alma durumunuz oluşur
Kurum Sağlık Kurulu kararı ile çalışma gücünü en az % 60 oranında yitirip malûl olduğu anlaşılanların

Üst Alt