Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%56 raporu Maliye düşürür mü sizce?

hasan302

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
27 Ocak 2012 Güncel:

Bülent bey 04.01.2012 yeniden heyete şişli etfalde heyete girdim % 65 vediler bir nüshasınıda bana verdiler ankaraya giden raporum % 65 olarak aynen onaylanmış 27.01.2012 telefonla öğrendim

_________
selam arkdaşlar bende şansımı şişili etfelda denedim ilk defa kbb % 17 dahilye astım bronşitden % 40 ortopediden % 11 toplam % 68
kurul bunun % 12 puanını düşmüş geriye kalan puan % 56
defterdarlığa verip ankaraya gönderirsem geriye kac puan olarak döner yenialdım saygılarımla

Güncel bir rapor, düşürmez. Düşürse de hak kaybına neden olacak derece düşmez.

cvp

arkadaş sakatlık dereceni internete girip ordan bakmanı tavsiye ederim cünkü ben ankaraya göndermeden önce raporumun ankaradakı sonucunu biliyordum ama cogu arkadaşın düşürmüşler inş. sizde öyle olmaz

merhaba bülent bey ben raporumun hesaplamasını yapamadım anlıyamadım nasıl olduğunu yardımcı olmanızı rica ediyorum teşekür ederim saygılarımla

merhaba bülent bey ben raporumun hesaplamasını yapamadım anlıyamadım nasıl olduğunu yardımcı olmanızı rica ediyorum teşekür ederim saygılarımla
j45 astım bronşit orta derece %40
sol kulak total işitme kaybı N.A sağ kulak hava ve kemik %45 db KBB%17 verdi
sağ kol kırığa bağlı acıklık %11 verdi
toplam hepsi %68 yapıyor
%12 puanı da düşmüş geriye %56 kalmış

saygılarımla

jon83

hasan astımdan yüzde 40 aldıgını yazmışssın sft sonucun kaç çıktı arkadaşım oda sft testine girdi sonuç 90 çıktı docdor yüzde 20 verdi sonucu ankaraya gönderdik

Bülent bey teşekür ederim bilgileriniz icin

----------

Jon 83 ben dediğin sonuca bakmadım bende bilmiyorum göğüs hastalıkları uzmanı orta derece diye kurul kağıdına görüşünü bildirdi

selamlar bülent bey benim iş yerim istanbulda ama iş yeri kurumlar vergi dairesi ve adresi bursada istanbul defter darlığına verdiğim evraklarda bursada diye yazıyordu raporuda hic bir kurumun aracğıyla almamıştım kendi isteğimle almıştım istanbul defterdarlığı kabul edip ankaraya göndermişti demek istediğim negibi sorunla karşılaşırım henüz bir cevap gelmedi rica etsem bilgilendirirmisiniz cok teşekür ederim saygılarımla

Şans... Bekleyip görmekten başka yapılabilecek bir şey yok Hasan bey.

merkez sağlık kurulu ek belge istiyor

selamlar maliyeden raporum geri dönmüş benden ek belge vermem gerekiyormuş rapor aldığım hastaneden nasıl alabilirim herkese saygılarımla

jon83

istemesi normal sizden ne isteniyor kulak burun bogazdan kulak testini istenir gögüs has sft testi istenir sizden ne isteniyorsa muhtemelen rapor çıkarırken yapılmıştır hastaneye gidin ve size gelen evragı gösterin yapılmıssa işlem yapın onlar maliyeye gönderir ve evragınız gider bu kadar

selam jon 83 sft ve kulak odyoloji testi yapmışlardı hastanenin arşivinde kaldı ben defterdarlık aracılığıyla hastaneye gitmemiştim bireysel baş vurmuştum raporu defter darlığa ben verdim kabul ettiler durum böyle

Arkadaşım maliyeden sana belge vermediler mi Ankara saglık kurulu ne istemiş..
Eger maliyeden Ankara sağlık kurulu ne istediklerini belirten bir belgeyi maliyeden almış isen raporu aldıgın hastaneye git o belgeyi hastaneye teslim et onlar belgeleri arşivden çıkarıp gerekli yerlere gönderirler...

Vergi indirimim onaylanmamış.Ek belge istiyorlar,bundan sonra nasıl bir süreç başlar?

selam herkese raporum geri iade olmuş ek belge istiyorlar 12 matta dönüş olmuş iatanbul defter darlığına henüz daha gelmemiş bundan sonra nasıl bir süerec başlarteşekürlerj45 astım bronşit orta derece %40
sol kulak total işitme kaybı N.A sağ kulak hava ve kemik %45 db KBB%17 verdi
sağ kol kırığa bağlı acıklık %11 verdi
toplam hepsi %68 yapıyor
%12 puanı da düşmüş geriye %56 kalmış

Raporda eksik birşeyler vardır. Onları tamamlamanız için sizi yeniden hastaneye yönlendirecekler. Hastaneye gidip o eksiklikleri gidereceksiniz...

ankara defterdarlık eksik belgeleri istemiş

selam ankara defterdarlık benden odyoloji testini ve sft solunum fonksiyon testini istemiş pazaretesi hastaneden alıp gönderecem punımı acaba solunum testinin kac olduğunu bilmiyorum puanımı düşerlermi

Buna buradan yanıt vermek mümkün değil. Bir sorun olmamasını umalım...

maliye %56 lık oranımı %34 düşürmüş

selam bülent bey
ankaraya göndermiş olduğum maliye tarafından gelen sonuç %34. oysa göndermiş olduğum raporum %56 ankaraya itaraz edeyim mi, yoksa yeniden rapor alıp mı göndereyim
karasızım. bilginize ve tecrübenize ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir yol izlemem gerek

saygılarımla size ve sitede olan herkese

ankara sağlık kurulu %56 %34 itraz edersem

selam bülent bey itaraz ettim mi olumsuz olursa yeniden rapor alıp gönderme hakkım var mı
bilginize teşekür ederim saygılarımla

Tabii. Ama o zaman yeni başvuru talebini "sakatlığımda meydana gelen ilerlemeden ve bunun yol açtığı işgücü kaybının artmasından dolayı yeniden rapor düzenlenmesi" diyerek yapacaksınız...

Maliye sağlık kurulu giden raporum olduğu gibi aynen onaylamış

Bülent bey 04.01.2012 yeniden heyete şişli etfalde heyete girdim %65 vediler bir nüshasınıda bana verdiler ankaraya giden raporum %65 onaylanmış 27.01.2012 telefonla öğrendim saygılarımla bülent bey

selamlar emekli olunca 4630 günle %65 vergi indirmii ile ne kadar maaş alırım

selamlar herkese sigorta girişim 1986 gün sayım 4630 pirim kazancım 100002 net maaşım 1300tl bürüt maaşım 1880 tl herkese kolay gelsin

kardeş arkadaşımın %55 raporu %33 ile geri döndü ama onun sadece üç parmağı eksikti ama senin durumun biraz farklı düşmeyebilir düşse bile %50 ile geri döner onun için rahat ol Alleh yardımcın olsun

Üst Alt