Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%56 raporum var. Yedek subaylık birleştirilmesi ile emeklilik şartlarım..?

Cem68

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Size bir sorum olacak. Ben hali hazırda çalışıyorum.yaşımın tamamlanmasına 4 yıl kaldı.
1994 yılında yedek subaylık olarak ilk girişim söz konusu. 525 gün olarak e-devlette görülüyor. Toplamda 8200 gün ve 1.100.000 tl prim esasen kazancım görülüyor.
Yüzde 56 engelli raporum mevcut, ancak malulen emekli olmak değil, normal emekli olmak istiyorum.

1. Sorum: yedek subaylık prim günüm emekliliğime eklenir mi?

2. Sorum: engelli raporuna istinaden erken emeklilik şartları uygun mu?

Vergi indirimi için vergi dairesine başvurdum, süreç halen devam ediyor.
Saygılarımla.

Cem68

1- Evet
2. Vergi indirim hakkı elde ettikten sonra erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Tüm şartları tamamlamışsınız:

2008_oncesi.PNG

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum size.

İzninizle bir sorum daha olacak. 10 mayıs tarihiyle Ankara’ yı aradım. Vergi indiriminim değişmeden %56 süresiz olarak onaylandığını belirttiler. Şirkete konu ile ilgili yazı yazacaklarını belirttiler. Ancak sanırım bu yazışmada zaman alıyor. Ben bir an önce bu yazıyı alarak sgk’ya Emeklilik dilekçemi vermek istiyorum. Bu belgeye ulaşmam mümkünüdür.? İzmir vergi dairesinden evraklarımı teslim ettiğim için burdan çıktısını alabilirmiyim? Yada SGK başvursam sistemden onaylandığını görebilirler mi?
Saygılarımla.

sgkya git sor büyük ihtimal başlatırlar emeklilik işlemlerini sistemde görünüyordur vergi indiriminiz ankaradan onaylandıysa

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Üst Alt