Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%57 oranındaki raporumla vergi indirimine başvurdum. Başvurum onaylanır mı?

SELAHİ SONER

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm,

22/11/1964 doğumluyum. 04.06.1987 tarihinde bağkur kayıt oldum 1887 ssk pirim olmak uzere pırım sayım doldu %40 deprosyon hastane raporum vardı tansiyondan dolayı hastaneye bas vurdum % 57 oldu deftarlıga vergi indirimi için bas vurdum ve aynı gun içinde malul emeklilik için ssk ya kağıtları teslim ettim. SİMDİ ÖZÜRLÜ OLARAK ÖZEL FİRMADA ÇALIŞMAKTAYIM. Benim vergi indirim ve malul emeklilik kabul edilirmi?

tşk ederim.
SELAHİ SONER
539 5718852

Malulen emekliliğiniz kabul olmaz. Çünkü % 60 ve üzeri rapor şart (ki, aslında sgk bu oranı da kabul etmiyor, şu şartı arıyor: "Hafif işlerde bile çalışmaya olanak vermeyen, tedavi ile düzelmeyen, kronik nitelik kazanmış, ağır seyirli, organik veya organik olmayan psikotik bozukluklar (demans, şizofreni, bipolar affektif bozukluk, frontal lob sendromu, paranoid vb.)"

Vergi indirim hakkı elde ettiğinizde, bu size erken Yaşlılık emekliliği hakkını da getirecek )ssk (4a) statüsünde emekli olacağınızı varsayıyorum)

2008_oncesi.PNG

BULENT HOCAM,

Ben aynı gün hem vergi indirim hemde erken emeklilik için muracatta bulundum şimdi ret mi gelir diyorsun?

Üst Alt