Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%58 oranla %75 oran arasında haklar bakımından ne fark var?

hasato

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
2
kolay gelsin dostlar kafa travmasına bağlı beyin kanaması geçirdim sol tarafımda kısmi felç oluştu sol elim fiziksel olarak sağlam ancak hiç bir işlemde kullanamıyorum sol ayak bileğimde spastite var yere düz basabilmek için ortez kullanıyorum ortez ve baston olmadan yürümem şuan için maalesef mümkün değil baston ile de uzun mesafe yürüyemiyorum her 10 metrede oturup dinlenmem gerekiyor kasılmam artıyor

bu durumda iken girdiğim heyetten sürekli %58 engelli raporu aldım oran verilmesi gerekenden çok çok düşük diye düşünüyorum heyete girdiğimde ayağımdaki orteze bakmadılar bile buna itiraz edeceğim

rapor oranım 58 değilde 75 olsa ne gibi artısı olur en basitinden yüzde 60 olsa malulen emeklilik için başvurabilme hakkım olacak ancak tek kolum sadece fiziksel olarak var bastonsuz yürümem mümkün değil ayağımdaki spastite dengemi bozuyor sol elimde dirsek kısmında spastite var 58 oran çok komik geldi sanki, bilerek kasıtlı verilmiş gibi ilginiz için teşekkür ederim

Üst Alt