Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%58 raporla vergi indirimi elde ettiğimde maaşıma ne katkısı olacak?

sagopa66

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
%58 engelli raporum var vergi indirimi eldi ettiğim zaman maaşıma ne kadar katsı sağlanır ???

Verginizin %15 olması şartı ile 24,00-TL.

Bizim Kurum Kendisi Yapıyormus.. Uğrasmamıza gerek yok dediler.. !!

Vergi indirim hakkı elde etmek için şahsen defterdarlığa başvurman ve bu hakkı elde etmen gerek: http://www.engelliler.biz/forum/cal...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

İşyerine şu yazı gelmeden vergi indirim hakkı elde etmiş sayılmazsın:

vergindirimraporu.jpg

bu yazı geldi dielim bu yazıyı yine vergi dairesi başkanlına götürüp herhangi bir işlem yapacakmıyız?

Yazı geldikten sonra zaten vergi indirimi onaylanmış demektir.
İşvereniniz o yazıya göre işlem yaparak vergi indirim tutarını çalışanın ücretine yansıtacaktır.

Hadi Ya Bize Kurum Kendisi Yapıyor Dediler.. Bizde Gitmedik Vergi dairesine.. insallah Bi sorun cıkmas Maasda Görecez Bakalım ne kadar Eklediklerini :D

bana geldi bu vegi indirim hakkı ama ben gitmedim içinde bir kücük kagıt vardı 15 gün içinde başvurunuz diyordu. işede başladım bakalım nekadar yansıcak ne olcak örenicez artık cuma günü.
birde bu vergi indirim hakkını 2 yıl önce aldık ama hiç bir vergi indiriminden yararlanmadık bu zamanakadar ozaman ne oluyo yararlanmadımız günler yani ne oluyo ?

Başka şeylerle karıştırıyorsunuz sanırım.
Şahsen defterdarlığa/maliyeye başvurup gerekli prosedürden geçmeden kimseye vergi indirimi uygulanması yasal değildir.
Sagopa sen kamuya girdin hele kamuda kurumun bu hatayı yapması mümkün değil.
Salih,kimse zarfla vergi indiriminden faydalanmaya davet edilmez.:)

Üst Alt