Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 58 raporum var. Emeklilik şartlarım nedir?

abdullah019

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
12/02/1989 dogum tarihim.
1997 yılında sağ el parmaklarımı kaybettim.
Askerlik yapmadım.
21/12/2015 EN SON ALDIĞIM SAĞLIK KURUL RAPORUM %58. Elimde devlet hastanesinden aldığım sağlık kurulu raporum var.

01/09/2005 yılında ssk olarak işe başladım 2607 prim günüm var ve halen çalışmaktayım.

Vergi dairesine başvurmadım. Aile ve sosyal politakalar bakanlığınada başvurmadım. Buralara başvurmam gerekirmi. Ve ne zaman emekli olurum. Tşkr

Vergi indirim hakkı almadan erken emekli olamazsınız?
Çalıştığınız iş yerinden çalıştığınıza dair belge alarak Maliye ''mükellef hizmetler birimine'' vergi indirim hakkı için müracaat edeceksiniz. %58 oranındaki raporunuz ile 3.derece vergi indirim kazanır iseniz 20 yıl 4400 güne tabi olacaksınız.
01.09.2005+20: 02.09.2025 tarihinde emekli olabilirsiniz. Bu tarihe kadar prim ödeme şartını yerine getirmiş olmak kaydı ile..

Merhaba

20 yıl-4400 gün tamamladığınızda emekli olacaksınız emeklilik ile ilgili forumda bir çok bilgi söz konusu buradan da bilgi alabilirsiniz.

Engelinize dair diğer haklar için buradan yardım alabilirsiniz.

Günaydın! Sorumu cevapladığınız için tşkrler. %61 rapor aldığım takdirde bu rakamlar oynarım bi fark olurmu emeklilik yılında veya prim günümde

Rapor oranına karşılık defterdarlıktan elde edilecek sakatlık indirim derecesine göre belirlenir emeklilik kriterleri:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt