Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5800'ın ekranı çizgi çizgi oluyor. Sebebi ne olabilir?

efe can

Üye
Konular
94
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bendeki nokıa 5800 ın ekranı sık sık çizgi çizgi olaya başladı genellikle tuş kilidini kapatıp açınca yapıyo servise yolladım beni tam 1 ay beklettiler sonra cihazda sıvı kaybı var garanti karşılamıyor diyerk 150tl istediler vermedim tabi telefonu geri aldım bu soruunu nasıl çözerim aceba aynı problemi yaşayan varmı?

garanti bi işe yaramıyo zaten baksana garantili diye yolladım ücret talep ettiler neymiş garanti bu sorunu kapsamıyormuş 150tl de istenmezki ya kendim değiştirememde artı bi telefon tamircisine gidecez hesaplı biyerler bulacaz

Bende 5800 kullanıyorum, telefonun suya falan düştüyse garantiye girmez ne yazıkki yoksa yüze deydirmekle sıvı teması olmaz.Bendeki 5800 telefonun ekranı bazen donuyor özellikle bluetut la resim yollama ekranına girince düzeltmek için bataryayı sök tak yapıyorum.En cok şikayet ettiğim şey ise internetteki video sitelerinden video izleyememekti, youtube engelli kalkınca youtube videolarını açmaya başladı.

Arkadaşlar bu telefonun yazılım güncellmesi hakkında bilginiz varmı ?

Arkadaşlar bu telefonun yazılım güncellmesi hakkında bilginiz varmı ?

Tlefonu son sürüm ovi ile pc ye bağlayıp yazılım olup olomadığını görebilirsiniz. Eski telefonum nokıa 53 20 güncelleme geliyordu muhtemelen 5800 da güncelleme alıyordur , dediğim yol en garanti yoldur .

Üst Alt