Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ay dolmadan aynı hastaneden alınan engelli raporu sonucunun aynı çıkması durumunda?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
632
Reaksiyonlar
357
6 AY dolmadan AYNI HASTANEDEN 2. Engelli Raporu Sonuçu aynı olursa eğer birinci raporda olduğu gibi (%65 oran ve Şizoobsesif Bozukluk) yeni raporu hastane çıkartma gereği duymazmı?

YANİ HASTANE 2 SEFERDEDE AYNI oran VE AYNI hastalık ismi aynı çıktığı için RAPORUN YENİLENMESİ YAPILMAZMI?

Merhaba,

6 ay dolmadan aynı hastaneden ikinci raporu alamazsınız, Alabilmeniz için geçerli bir sebebiniz olmalı, örnek vermek gerekirse başka hastalığınız ortaya çıktı diyelim, yeni hastalık için ilgili hekim onay vermeli...
Bir şekilde heyete girdiniz ve ilk raporla oran aynı oldu diyelim, yeni rapor çıkar ve eskisinin hükmü kalmaz.
ayDÜNYAvazo

@yesilsy

4 ay olunca RUH ve SİNİR HASTANESİNDEN almış olduğum DURUM BİLDİRİR RAPORU na istinaden aynı hastaneden heyete girdim.

E-DEVLET te ve E-NABIZ da halen eski raporum görüntüleniyor.

Ufukalp

Abi ben aynı hastaneden derken yanlış söyledim sanırım. Ben RUH VE SİNİR HAST. almış olduğum "durum bildirir raporu"na istinaden aynı hastaneden yani 1. Raporu aldığım TOKAT DEVLET HASTANESİNDE heyete girdim.

80 güne yakın oldu daha hiçbir yerde çıkmadı yeni raporum.

coronodan dolayı bekle çıkmamıştır

6 ay dolmasına 1 gün kala sağlık kuruluna randevu aldım. İşlem yapılabilir mi sizce?

2 yıl süreli raporumdu.

16 MAYIS 2022 de almıştım raporu.
15 KASIM 2022 ye devlet hastanesine randevu aldım.

Bu konu yenidir lütfen
konuyu birleştirmeyiniz.

Son düzenleme:
Üst Alt