Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ay geçtiği için tazminat davası açamadım..? [Hukuk]

saglık

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
8) gözümü 2.5 sene önce bir eksik amelıyat sonucu kaybettim dava açtım 1 sene sonra ancak dava açman için 6 ay zaman geçti deyip davayı kapattılar karşı tarafın itirazı üzerine oysakı ılk ıncelemede soruşturma açılmıştı şimdi nasıl oldu anlamadın yardımcı olun lütfen

tazminat süresi kaç zaman dır ben 2005 9 ayında gözümün kayıp haberini aldım arkasından 1ay rapor vediler daha sonra psıkolojık tedavi süreci geçirdim kendimi yeniledigimde olay taihinden yaklaşık 1 yıl geçti buarada suç duyurusunda bulundum soruşturma açıldı ankara valiligi izin verdi daha sonra karsı tarafın itirazı olmuş dava olay tarihinden 6 ay geçmiş diye düşmüş oysakı amelıyat günü bana verilen randevu kartıyla gittigim de aolaydan 6 ay geçmeden zaten ğöz içn yapacak bişey olmadıgını belirtiler bana tıbbı bir mudehalede bulun madılar ben kendi kendim mi kör ettim gözümü zaten o an belirlendi ancak ben bu olayda halen bir ümit vardır dedim olmadı psıkolojım bozuldu tedavi gördüm bu nasıl iş koyun can derdindemi olur kasp et derdindemi sizce bir hukuk çu olarak yardım edbilirmisiniz tüm raporlarım duruyor

Üst Alt