Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 ay önce aldığım raporda bazı hak değerlendirmeleri yok. Ne yapabilirim?
Süresiz %47 engelli raporu aldım. Ancak iş talebi için almama rağmen çalışma durumu ve bazı alanlar boş bunları nasıl doldurabilirim raporumu yenilemem mi gerekiyor.Raporu 6 ay önce çıkardım herkese teşekkürler.
sınava girdim bu alanlar boş olduğu için olurda atanırsan bu rapor geçerlimi bazılarının atamaları iptal olmuş diye duydum ve rapor kabul edilmemiş bide işkur kabul etmedi çalışma alanı değerlendirilmediği için
yusuf274 kardeş senle aynı durumdayım. benim de boş istihdam kısmı. dün raporu aldığım hastaneye gittim.napabiliriz bunu nasıl düzeltiriz diye sordum? siz bize başvururken ne için istediğinizi belirtmediğiniz için böyle çıkmıştır, söyleseydiniz istihdamı da doldururduk ama artık yapacak bişey yok.tekrar müracaat edip heyete gireceksiniz deyip yolladılar.haberin olsun
ha tabi ben özelde çalışmaya razıyım dersek değiştirmemize gerek yok. ama devlet istiyorsak oralar doldurulacak. hastaneye gidip randevu alacaksın aynı geçen çıkarttığın gibi. bana şimdi başvursan 2 ay sonra anca girersin dediler heyete.