Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ay önce aldığım raporda bazı hak değerlendirmeleri yok. Ne yapabilirim?

yusuf274

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Süresiz %47 engelli raporu aldım. Ancak iş talebi için almama rağmen çalışma durumu ve bazı alanlar boş bunları nasıl doldurabilirim raporumu yenilemem mi gerekiyor.Raporu 6 ay önce çıkardım herkese teşekkürler.

yusuf274
vergi indirimi ve ötv muafiyeti hariç o elindeki raporla herşey yapabilirsin siz ne istiyorusnuz ki başka ?

sınava girdim bu alanlar boş olduğu için olurda atanırsan bu rapor geçerlimi bazılarının atamaları iptal olmuş diye duydum ve rapor kabul edilmemiş bide işkur kabul etmedi çalışma alanı değerlendirilmediği için

yusuf274 kardeş senle aynı durumdayım. benim de boş istihdam kısmı. dün raporu aldığım hastaneye gittim.napabiliriz bunu nasıl düzeltiriz diye sordum? siz bize başvururken ne için istediğinizi belirtmediğiniz için böyle çıkmıştır, söyleseydiniz istihdamı da doldururduk ama artık yapacak bişey yok.tekrar müracaat edip heyete gireceksiniz deyip yolladılar.haberin olsun

sağlık olsun gireriz bi yerlere başvurmamız gerekiyormu sürekli olduğu için

ha tabi ben özelde çalışmaya razıyım dersek değiştirmemize gerek yok. ama devlet istiyorsak oralar doldurulacak. hastaneye gidip randevu alacaksın aynı geçen çıkarttığın gibi. bana şimdi başvursan 2 ay sonra anca girersin dediler heyete.

peki yeni engel olursa ama bunu belirmezsek ne olur acaba

yeni engelin olup da niye belirtmeyesin ki. oran yükselmesi için belirteceksin engelini

peki 6 ay beklemem gerekiyor mu yeni rapor almak için 6 ayda yım dolmasını mı beklemeliyim

Üst Alt