Arkadaşlar ben 6 ay önce heyete başvurdum %29 engel oranı aldım. Şimdi 'önceki verilen orana itiraz etmeden' rapor yenileme için veya doğrudan başka bir hastaneye 'hiç rapor almamış gibi' başvurabilir miyim? Bazı yerlerde 6 ay sonra hiç rapor almamış gibi farklı hastanelere başvurulabilir yazmışlar. Ya da rapor yenileme için nasıl bir dilekçe yazacagım? Bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Bakırköy'deki doktorum 6 ay geçtiğinden rapor yenileme olarak başvur seni buraya yönlendirecekler dedi. İstanbul İlçe Sağlığa gittim görevli ben rapor yenileme hakkında bir şey bilmiyorum diyip beni başından savdı. İl Sağlığı aradım onlar da yenileme için başvuru yapabilirsin herhangi bi sorun yok dedi. Yarın ilçeye tekrar gideceğim. Ne yapmalıyım?
Bakırköy'deki doktorum 6 ay geçtiğinden rapor yenileme olarak başvur seni buraya yönlendirecekler dedi. İstanbul İlçe Sağlığa gittim görevli ben rapor yenileme hakkında bir şey bilmiyorum diyip beni başından savdı. İl Sağlığı aradım onlar da yenileme için başvuru yapabilirsin herhangi bi sorun yok dedi. Yarın ilçeye tekrar gideceğim. Ne yapmalıyım?