Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ay önce rapor almıştım. Şimdi yeniden bir rapor alabilir miyim?

yourdirgists

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 6 ay önce heyete başvurdum %29 engel oranı aldım. Şimdi 'önceki verilen orana itiraz etmeden' rapor yenileme için veya doğrudan başka bir hastaneye 'hiç rapor almamış gibi' başvurabilir miyim? Bazı yerlerde 6 ay sonra hiç rapor almamış gibi farklı hastanelere başvurulabilir yazmışlar. Ya da rapor yenileme için nasıl bir dilekçe yazacagım? Bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Bakırköy'deki doktorum 6 ay geçtiğinden rapor yenileme olarak başvur seni buraya yönlendirecekler dedi. İstanbul İlçe Sağlığa gittim görevli ben rapor yenileme hakkında bir şey bilmiyorum diyip beni başından savdı. İl Sağlığı aradım onlar da yenileme için başvuru yapabilirsin herhangi bi sorun yok dedi. Yarın ilçeye tekrar gideceğim. Ne yapmalıyım?

Ben calisiyordum rapor aldım.6 ay sonra gene rapor aldım ama işyerinden defterdarliktan sevk oldu hastaneye

refaz, 6 ay sonraki raporu yenileme olarak mı aldınız yoksa hiç rapor almamış gibi mi?

Ve benim başvurum kisiseldi öğrenciyim zaten. Rapor yenileme için basvurmaktansa doğrudan yeni rapor için başvurmak daha avantajlı sanırım değil mi? Süreçler nasıl işliyor tam olarak bilmiyorum da...

Hic rapor almamiş gibi aldim raporumu beni deftederlik sevk etti hastaneye yeni rapora bir hastalık daha eklettim

Yeni rapora başvurmak daha iyi randovü al hastaliğinla ilgili birimden tamteşkilatli devlet hastanelerinden orada seni yönlendirirler.tedarikli gidin belki ücretlidir telfonla sorun

Üst Alt