Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ay pskiyatri raporu alsam aday memurluğum etkilenir mi?

teknisyen965

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben dogu iline atanmıs 7 8 aylık aday memurum. Pskolojik olarak kaldiramicak noktoya geldim kimsem yok tek basimayım. Burdaki sıkıntılar oncedende olan bazı skntılarımı tekrar tetikledi ve daha kotu olmaktan korkuyorum. Isyerimden mudur dahil kimse beni anlamiyor dislaniyor gibiyim. Adaylık kalktiktan sonra ogrenim durumuyla memlekete donmeyi dusunuyorum ama o zamani beklicek gucum kalmadi. En azından hazirana kadar falan raporla idare edebilir miyim diye dusundum. 657 kanununda akıl hastaliklari gibi uzun sureli tedavilerde 18 aya kadar rapor verilir yaziyor. Pskiyatriden tedavi baslayip 3 veya 6 aylık bir rapor alsam adaylıgım etkilenir mi sıkıntı yaşar mıyım ?

Psikolojik rahatsızlığı biz tam olarak nedir bilmiyorum ama şizofren ya da bipolar dahi olsanız alevlenme döneminde değilse uzun süreli rapor vermezler aldınız diyelim aday memurluk etkilenmez sonuçta sağlık problemi

Üst Alt