Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 ay süreli rapor verildi. Bu raporla vergi indirimi almak!?

SERO01

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba heyete girdim. Heyet sonucu %56 ve 6 ay süreli,kronik ve işitme olarak geldi.vergi indirimi için gönderildi.
Sorum şu;6 ay süreli rapor mu olur ?bu nasıl iş anlıyamadım.forum da yazılanları okuduğumda hiç 6 ay süreli rapor alanı görmedim. Okumadım.zaten şu an pandemi dönemindeyiz. Kurullar daki çalışanlar dönüşümlü çalışıyorlar.yani durum çok vahim.
Vergi indirim sonucu ne olur .zaten gelecek olan vergi indirimi süresi 6 ayda yada 8 ayda çıkıyor.
Bu nu acıklayacak arkadaşlardan bir tahmin yorum bekliyorum. Ne yapmalıyım.?
Bana yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlar..

Bana da 2 kere 2 yıl rapor verdiler bu sene 1 yıllık verdiler 2014^'ten beri takipli kesin tanılı hastayım. Devlet kontrolü artırmak istiyor sanırım prosedürü artırarak...
Vergi indirimi olumlu olur. Erken emeklilik için vergi indirimi şarttır ben her engelli raporu aldığımda başvurumu yapıyorum. Cüzi miktarda da mali anlamda artısı da oluyor geliriniz varsa.

Hangi hastalıklardan altı ay rapor aldın daha önce engelli raporun varmiydı.

merhaba Erdl hastalıklarım koroner arter(%30) işitme (%31) hipertansiyon(%10) toplaM %56 .saglık raporunda kronik ve işitme yazıyor.
vergi indirimi için sonucu bekliyorum. bu ilk raporumdu.ama şoke oldum.ve hÂLÂ şaşkınım.SİZCE SONUC NE OLUR ACABA..?
07/06/1995 sigorta girişim var. prim gün sayım 6534 .emeklilik için başvurmuştum .emekli olabilmek için vergi indirimi ve sağlık kurulu raporu nun sürekli olması gerekiyormuş.

SERO01
Raporun ve vergi indiriminin sürekli olması gerekmez.Süreri olarak gelse de emekliliğe müracat edersin.Zamanı geldiğinde raporunu yenilersin.

Emeklilikte önemli olan vergi indirimi nin süresidir.Benim raporunda bir yıl süreli vergi indirimine gönderdim bekliyorum sonucu.Raporun süreli diye vergi indirimide süreli gelir diye bir kural yok sürekli de gele bilir sağlık kurulunun süreli verdiği raporlara Ankara vergi indirimi ni sürekli verdiği de oluyor.Benim beklentimde bu yönde hakkımızda hayırlısı diyelim.

hakkımızda hayırlısı Erdlve HAKAN 4242 . kardeş inşallah senın benim herkes için hayırlısı ne ise o olsun . bekliyelim.bakalım.
teşekkürler verdiğin cevap ve ayırdığın zaman için sağolasın.

Üst Alt