Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 aylık kızım serebral palsi hastası, rapor için başvurdum. Oran ne olur?

rezber

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
doğumdaki sıkıntılardan ve yanlış müdahaleden kaynaklı 6 aylık kızıma cp tanısı konuldu.
Uludağ üniversitesinde nörolog ve fizik tedaviye gidiyorduk. Özel eğitim için rapor istendi başvuruda bulunduk. Rapor için doldurmamız geren forma nörolog %70 fizik tedavi doktoru % 60 oranlarını yazdılar.
heyet için 1 ay sonrasına gün verdiler. sizce ne olabilir?

birde 6 aylık süreli rapor ilduğu ibaresi eklenmişti? bunda herhangi bir hata yok mudur. durumunda ciddi bir düzelme olasılığı yok deniliyor çünkü.

diğer bir sorum ise rapor düşük çıktı diyelim. Kendi isteiğimiz ile başka bir (ildeki) hastaneye başvurabilirmiyiz. başvurursak bir sorun olurmu?

yeniyim diyemi cevap yazılmıyor. ;)hala cvp bekliyorum.

:) Olur mu hiç öyle şey... Aksine, yeni üyelerin sorularını cevaplamak konusunda daha bir pozitif ayrımcılık uygulamaya çalışıyoruz. Ama, işte, öyle bir yoğun ki, her gün 15 bin kişi ziyaret ediyor ve yüzlerce yazışma oluyor. Yetişmek mümkün değil... Bir de, sorusuna cevap alan kişiler dönüp "du bi soru da ben cevaliim" demeyince, işte, böyle cevabı geç verilen sorular olabiliyor...

%70 + %60 = %88 yapar.

Raporun 6 aylık verilmesiniin gerekçesi neymiş ki!?

Sakatlık oranı vetveli'ne göre daha yüksek oranda rapor alabileceğinizi düşünüyorsanız, verien o rapora itira için il sağlık müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Sizi başka hastaneye sevk ederler...

Siz rapor ne amaçlı alıyorsunuz?

Ya ben cp liyim %50 almıştım 2005 te

kızınızın durumu 6 aylık belli yaşa kadar zaten gelişim sürüyor ben 11 yaşına kadar fizik tedavi aldım ondan sonra çağırmadılar tedaviye bitti dediler
belki o yüzden tam rapor alamayabilirsiniz belki süreli bile veririler
zeka geriliği yoksa tabi yoktur inşallah öyle bir durum onun için serebral palsy gibi hastalıklar da tedavi sürecide önemli geçmiş olsun

tekrar bülent abimin yazdığı oranda alabilirsiz belki sürekli olursa

Üst Alt