Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 aylık psikolojik tedavi gören arkadaşıma rapor verilmemiş! Neden olabilir?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
Arkadaşlar bugün arkadaşım engelli raporu icin başvurmuş psikiyatri oran yazmış fakat kurul onaylamamış herşey kurulun elindemi cevap bekliyorum verilen oranı kurul onaylamak zorunda degilmi neden böyle olmuşturAyrıca herhangi bir izlemde yazılmamış sebebi nedir sizce

Hastalık geçmişi ve öyküsü eski olmadığı için olabilir belki.
Başkada aklıma bişey gelmiyor.

psikolojik hastalıklarda ilk 6 ay tanı için önemli sanırım,
bana da sizofreniform (sch) tanısı konulmuştu ilk 6 ay için..

daha sonra hastalığımın sürekli olacağı kanısına vardı doktorlar
ve şizofrelni tanısı verdiler rapor oranını da yüzde 80 verdiler.

sayın aydın yavuz ve ahmet 75 arkadaşım cevaplar icin teşekkürler bu arada bende şizofrenim 100 de45 raporluyum bahsettigim konudaki arkadaşa doktor gecici hastalık diye rapor vermedigini ögrendim demekki psikozlar kronik oldugu icin düşünülmeden rapor verilebiliniyor bide forumlarda bakım parası şizofrenler icin gördüm sizler sizofren oldugunuz icin beni anlarsınız bir ara tırnaklarımı kesemez banyo yapamaz yemek yiyemez hale gelmiştim başka arkadaşlar okusa olurmu öyle şey diye inanmayacaklar ama siz aynı olayları yaşadıgınız icin inanırsınız allah o duruma kimseyi düşürmesin yani kişisrl bakım durumuna şu an cok iyiyim en cokta senin neyin var sapasaglam adamsın nasıl rapor aldın vs muabbetleri oluyor cevremde en cokta bu tipleri seviyorum en azından bana kendimi iyi hissetmemi hastalıktan kopmamı saglıyor neyse sagĺikcakla kalın cevaplar icin teşekkürler tüm şizofren arkadaşlara sesleniyorum bi ailenizin oldugunu sakın unutmayın sizleri seven birileri mutlaka vardır onlar icin yaşamaya deger hoşcakalın

arkadaslar bende tek gözden 32 psikiyatride anksiyete tedavisi gorüyorum 7 aydir ordan 25 aldim toplamda 57 oldu raporum bu ay sonunda heyete giricem sizce oran kac olur ankara bunu onaylarmi

sağlık kurulu raporunda birden fazla hastalık varsa balthazard formulü uygulanıyor biliyorum
buna göre % 32 ve % 25 toplamı %49 oluyor.

carusman senle aynı kaderi yaşıyoz bende 32 aldım gözden anksiyeten 6 ay tedavi olup bende başvurcam heyete bakalım kaç verecekler inşaallah banada verirler 25

Üst Alt