Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 gün çalıştıktan sonra işten çıkarıldım. 2022 maaşım kesilmiş midir?

duman_ibo

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar ben 2022 maası almakdayim ama yaklasık 5 gun once işe baslamıstım ve 6 gun işden cıkardılar acaba engelli maasim kesilirmi yoksa devam edermi yani eylul maasına alabilirmiyim yoksa sil bastanmi yapcam arkadaslar saygilarimla

Önceki yönetmeliğe göre 90 gündü, ancak yeni 2022 yönetmeliğinde konu muallakta, net bir bilgi yok bu konuda. Ancak SGK kaydı yapılır yapılmaz yani 1 günlük dahi sigortalı olunmuşsa maaş kesilecektir diye yorumluyoruz. Kesin bilgi olmadığı için siz Alo 144'ü aratın sordurun. TC nosu isteyip baktıkları için siz aramayın. Alacağınız cevabı bizimlede paylaşın lütfen..

yani ben aramayimmi 144 kelebek simdi 6 gun sigorta gozukurse kesilirmi diyorsunuz anlamadim beki kesilirise ozaman eylul maasina alamasmıyım

Okadar kısa bir süre sigortalı gözükmeniz 2022 maaşınızın kesilmesine neden olmayacaktır endişe etmeyiniz. Daha öncede dediğim gibi 90 günü geçmemek üzere sigortalı olma hakkınız var. ben bu sekilde biliyordum

arkadaslar 144 den haric 2022 netden aktifmi degilmi bakma sansımız varmı var ise link verirmisiniz

Üst Alt