Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 gün önce skolyoz ameliyatı oldum, çok ağrım var. Ne yapabilirim?

Kucukyildiz

Yasaklı Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Geçen çarşamba ameliyat oldum cumarteside eve çıktım bugün 6. Gün Cidden çok şiddetli ağrılarım oldu halada öyle oturup kalkamıyorum hiç özellikle tekrar yatarken dayanılmaz acı duyuyorum ne zaman kadar böyle devam eder nasıl geçer ne kadar sürer

olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen , günlerdit gözyaşı döküyorum yürümemm gerek Ama sırf oturup kalmaktan o kadar canım yanıyo ki onun yüzünden yürüyemiyorum var mı ameliyat olan ne kadar sürer bunlar ne zaman hafifler

Meraba ben de ameliyat oldum 4 ay oldu benim de ilk bir haftam oldukça kötüydü yemek yemek sağa sola dönmek yatıp kalkmak oldukça zor ve acı verici oluyor ben de sürekli ağlıyor hiç iyileşemeyeciğimi düşünüyordum ancak moralini yüksel tut ve inancını kaybetme ben 2 hafta sonunda okula gittim kolay olmadı ağrı çektim ancak başardım aklında bir soru yardım edebileceğim bir şey varsa yardımcı olabilirim :)

yanlızca ağrılarının geçeceğini bil yeter...bazen bunu bilmek bile rahatlatır insanı...

Öncelikle çok teşekkür ederim benimde 11.günüm sürekli yatmaktan kaynaklanan bi ağrı oldu mu sendede oda çok etkiliyo ağrı yapıyo birde havalimanı avm vs xray cihazlarından geçerken platin sorun oluyo mu sanada çok geçmiş olsun inşallah bende şu zorlu süreci atlatırım
UnFeeLinq

Teşekkür ederim tabi ki öyle inşallah geçer oda

Üst Alt