Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%6 heyet raporu ile ne kadar tazminat alırım?

vaga66

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar.

Mikser kamyonu donusu yasak bir yola donerken beni altına aldı aracımla
şöför bendim ve bütün kusur diğer tarafda bulundu ki hızım herseyim normaldı aniden altına aldı.

buna göre elimde tarak kemigimde parcalanma oldu 6 vida takıldı bacagımda dizimden kırıldı 2 vida takıldı

heyet %6 rapor cıkardı.

su anki aldıgım şubat ayı maasım 3000 tl sizce ne kadar alırım ?

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun özelden iletişime geçerseniz tüm yargılama süreci ve ççıkacak ortalama tazminat hakkında yardımcı olabilirim.

yok mu bıldıglendiricekl

Özele çağırılıcak bir durum yok tşkler burdan yardımcı olucak varsa dinliyorum

vaga66 vaga66 aktüer hesaplaması yapılması gerekiyor . Benim eşim avukat katibi . Çağlayan da ofisleri . Çalıştığı avukatta 10 senedir Sigorta dosyalarına bakıyor . Ben pek bilemiyorum tabi . İsterseniz iletişim verebilirim .

Yasin kac bilmiyorum verilenrapor oran az anlattigina gore daha yuksek olmaliydi raporu nerden aldin

Yasin genc ise 70 bin civari alirsin

Not daha yuksekte olabilir sadece bilgi amacli tam ne kadar alacagini bilemeyiz

geçmiş olsun bu rapor oranına göre alacağın para 70-75 bin civarı raporunu aldıysan evraklarını tamamlama hangi sigortaysa istanbuldasını genel merkezini öğren götür elde teslim et iletişim için dosya sorumlusunun mail ve tlf sini al ne avvukata ne aracıya nede çantacıya dosyanı verme tek yapman gereken üst yazısını yazıp ilgili sigorta şirketine evraklarını sunmaktır çözümü 45 iş günü süresinde olacaktır. istiyorsanda bilgilerini ister burdan ister özelden paylaş dilekçeni yazayim

Özür oranınız belirtmiş olduğunuz durumlara istinaden çok düşük çıkmış, mesajınızda yaşınızı göremedim ancak hesaplama yaşınızı 35 olarak belirtip hesaplama yapıldığı zaman 40.000-60.000 TL arasında bir tazminat almanız gerekmekte.

ibrahim arslan İyi akşamlar İbrahim bey,
2017 de kaza geçirdim tüm evrakları topladım. Rica etsem, Sigorta şirketine başvuru için için üst yazıyı banada gönderirmisiniz.

Üst Alt