Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 yaşında bir kulak 40db kayıp için önerebileceğiniz işitme cihazı hangisidir?

maximil

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 6 yaşında oğlumun sağ kulağında işitme kaybı var(40db). Önerebileceğiniz cihaz ve ankara için bir firma var mı?

Teşekkürler.

Kayıp mı 40 db yoksa işitme seviyesi mi?

COCUK KUCUK OLDUGU ICIN KENDINI IYI IFADE EDEMEZ. ODYOMETRIST DEGIL ODYOLOG LAZIM.gatasese giderseniz orasinin iyi olacagini umuyorum.

pili bittiğini isikli olarak gösteren cihaz isteyiniz, çocuk kucuk olduğundan pil bittiğini söylemediği olur. isik yaninca sizin için daha iyi olur kullanmasi.
otconuun cocukler konusnda dahai yirunler urettign bliyorum

cihazı odyolog önermeli. işitme kaybının aralığı da önemli. hemen hemen bütün markaların çocuklar için özelleştirilmiş serileri var. oticon phonak widex signia (siemens) en bilindikleri.

ben çocukken phonak naida'nın çocuklar için olan modelini kullanıyordum, görece daha sağlamdı normal modellerinden.

Benim odyolog arkadaş çocuklar için phonaxı kullanıyoruz demişti. Çocuklar üzerinde daha etkili imiş. Kendi meslektaşları arasında böyle konuşulduğunu belirtmiş. daha iyi performans alınıyormuş. Zaten Phonax ın ürüm gamı daha çok renkli çocuklar için olanlar.

Üst Alt