Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 yaşındaki kız çocuğu için koltuk değneği vb. yardım..?

alperen

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Değerli Arkadaşlarım,

6 Yaşında bir kız çocuğu okula başlayacak. Ailesinin durumu son derece kötü. Bu nedenle bizlerin, küçük çocuğumuza ayakta durabilmesi için aparat bulmamız lazım.

Olay bana ilk tekerlekli sandalye ihtiyacı olarak geldi ama biraz araştırınca yavrucağın 2 -3 adım attıktan sonra ayakta kalamadığını öğrendim. Bence tekerlekli sandalye onu tembelleştirebilir diye koltuk değnek değnek kullanmasının onun için daha iyi olabileceğini düşündüm ve bu öneride bulundum. Babası da arzusunun bu olduğunu söyledi.

Kızımızın okula başlayabilmesi için yaşına uygun koltuk değnek sayacak bir dernek yada kurum var mıdır.

eğer sigortaları varsa bazı sağlık araçlarını sigorta karşılıyor.

öm attım ama farketmezseniz diye de buraya yazıyorum, mesajımı okursanız ona göre görüşelim

Sevgili Atom Karınca, ben ve bir arkadaşımla beraberce küçük kızımızın yaşına uygun renkli bir oyuncak gibi kullanabileceği avrupa meşelibi bir koltuk değneği yarın almaya gidecem.

Sevgili Atom Karıncaya bu hassas davranışı için teşekkür ederim.

Dilerim, bizim kişisel birliktelik ile göstermiş olduğumuz hassasiyeti, kurumsal olarakda görebiliriz. Ayrıca, kızımıza başka ihtiyaçları için yardım etmek istiyenler olursa sevabaını ömür boyu görür diye düşünüyorum.

Küçük kızımıza okul hayatında başarılar dilerim.

merhaba,
eğer hala ihtiyacı devam ediyor ise yardımcı olmak isterim
kırmızı bir koltuk değneği ve kanedyen hediye edelim uygunsa
aşağıdaki numaralardan bana ulaşın lütfen
saygılar
fatma köken
hitay medikal
www.hitaymed.net
0.224.224 44 32

Üst Alt