Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 olan raporum %30'a düşürüldü. Ne yapabilirim?

adempeh

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
benimde rapor oranım ½60 dan %30 a düşürüldü nasıl artırabilirim izlemem gereken yolu msn yazarsanız sevinirim adem-peh@hotmail.com

Roporu devlet hastanesindenmi aldınız ? Özel hastanedenmi ?Bende şu sıralar, defterdarlığın sevk ettiği hastaneden %60 rapor aldım, Ankaradaki sonucu bekliyorum, yarı yarıya düşmemesi lazım, ek tahlil istemeden neye dayanarak düşürmüşler anlamış değilim !

halleddim il saglık müdürlüğüne itieazla yeni rapor alıcam umarım oran yeterli olur%40

Yani raporu hastane düşük vermişti, öyle mi?

Arkadaşlar Ankara daki doktorlar hiç mi oranı yükseltmiyorlar.

veremezok sacma ben 2005te almıstım calusmak için sürekli hastane cakısacaksın bu oranı 45 55 yapalım
demisti catır catır orapor gecetli simdi :)

merhaba

bende 2005 yılında %40 böbreklerde protein kaçağından rapor aldım aynı raporu 2006 yılında ankaraya gönderdim % 40 olarak düşürülmeden geri geldi yani bu hakkı kazanmış oldum.şimdi tekrar rapor çıkartacam bakayım kaç verecekler cetveli incelediğimde benim rahatsızlığımla ilgili 6 ay içersinde düzelme olmazsa % 60 vermeleri gerekiyor açık birşekilde cetvelde yazıyor.bakayım neler olacak sonuçta ben zaten % 40 olan hakkımı kazanmışım

%60 %30 a düşmez size fazla oran vermiş eskiler demekki!

Bu yüzden şimdi gercek hak sahibi kolu bacağı olmayan insanlar mağdur...

Konuyu açip Bilmece gibi soru sorulmasından nefret ediyorum..
herkez yazmış kim nerde nasıl düşürmüş raporunu diye ki ona göre cevap yazacak insanlar ama adam geliyor hallettim...!!!!!!!!!!!!!! hala cevap yok.

heyet raporumu yenilemek

işe girmek için engelli raporum vardı %60 oranı m2002 yılında bunu 2010 yılında %30 düşürdüler nasıl itiraz edecem nereye başvurmalı

Eğer sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzerinde rapor verilmesi gerekiyorken hastane bu oranın altında oran vermişse, il sağlık müdürlüğüne gidip o rapora itiraz edebilirsiniz. Sizi başka hastaneye sevk ederler...

Bülent bey hakem hastanenin raporu değiştirilemez deniyor forumlarda nasıl oluyorda rapor oranı düşürülüyor.

Üst Alt