Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 olan raporum %90 olursa işime zararı olur mu?

sabi_sabi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm,yüzde 60 rapor ile belediyede ssklı işçiyim engelli kadrosundayım.başka bir ihtiyacım için yüzde 90lık rapor alsam bu işime yansır mı?yani işten çıkarılma sebebi olurmu?bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim:)

araba içinmi % 90 alacaksın
engelin fazlalaştımı
ilginç bir soru sormuşsun.sanki istediğim oranlı rapor alabilirim der gibisiniz, yanlışmı anlamışım

Başka bir raporu neden almak istiyorsunuz.?

araba için.yakınım kullanıcak ben kullanıcı olmuyacağım.tşk ederim

kazazede evet araba için %90 lık rapor ama o da işime yansırmı diye endişeliyim.ssklı işçiyim belediyede.iş için alınan rapor%60 şimdi araba için %90lık alırsam bi sorun olurmu acaba?

tamamda benim anlamadığım şey, %60 raporun nasıl % 90 a çıkacak.rahatsızlığınmı arttı, yoksa yeni rahatsızlıklarmı çıktı.tekrar heyete girersen belki % 60 ı bile alamıcaksın.rapor oranları düşürülmüşken siz nasıl %90 alsam diyebiliyorsunuz anlayamadım.
sorunuza gelince, %90 alsanız işinize engel olmaz

kazazede tşk ederim ilgilendiğin için :) %90 verirlerse düşüncesiyle yazıyorum.düşerse dediğiniz gibi o da iyi olmaz :) tşk ederim görüşürüz sağolun:)

Üst Alt