Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 oranında raporum ile vergi indirimi maaşım kaç lira yansır?

movie1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
yüzde 60 oranında raporum var,2 çocuk agi ile ne kadar vergi indirimi alırım cevaplarsanız sevinirim

Tek başına rapor vergi indirim hakkı kazandırmaz bizzat maliyeye müracaat edip bu hakkı kazanmanız gerekli. %60 oranında ki raporunuz ile 2. derece vergi indirim hakkı kazanır iseniz maaşınıza 60 tl civarı yansır.

sayın ilker bey yaklaşık 1 ay önce kayseri vergi dairesine başvurdum, vergi indirimi için bana sonucun toplamda 3 ay içerisinde işyerime bildirileceği söylendi yaklaşık 2 ay sonra gelen cevap olumlu olur ise,2 çocuklu vergi indiriminden faydalanan birinin alacağı indirimtutarı 60 tl civarı dediniz,orayı anladım teşekkür ederim,fakat maliye ye müracaat niçin gerekli orayı anlamadım açıklarsanız sevinirim,bir diğer sorum vergi indirimine hak kazanırsam,yüzde 60 sürekli yazan raporumla ssk nın topladıgı prim günüme göre şu anda 2017 nin 8,ayında prim gün sayım doluyormuş,peki diyelim ki ölmezde yaşarsam 2017 nin 8,ayında emeklilik için müracaat ettiğimde tekrar heyete felan gönderilirmiyim yoksa sürekli yüzde 60 yazan rapora göre emeklilik işlemlerim başlar mı,bu sorularımı cevaplarsanız size minnettar kalırım.

Vergi indirimi için müracaat etmişsiniz. Ben etmemiş iseniz dedim kivergi dairesine müracaat edin.

Hayır yeniden rapor almayacaksınız.

ilker bey günüm dolduğunda malulen emekli mi yoksa erken emekli mi başvurusu yapmam gerekiyor sizce,hangisi maddi olarak menfaatli,şu anda 2872 günüm var yanlış hatırlamıyorsam tabloya göre 3840 günü doldurmam lazım. sigorta başlangıç yılı 2000

onaylanan vergi indirimi

çok şükür beklediğim sonuç çıktı,işyerime vergi indirim kağıdım ulaşmış bugün öğrendim,yaklaşık 2 ay sürdü bekleyiş,işverenim bana senin de adresine aynı şekilde gelir yakında dedi ama,merak edip soramadım acaba yüzde 60 sürekli yazan raporum oldugu gibimi onaylandı yoksa düşürdülerde mi onayladılar,birde şunu öğrenmek istiyorum şu anda 2882 prim günüm var 2,derece vergi indirimi ile erken emekli olcak olursam 3840 güne tamamlamamgerekli yaklaşık olarak 2017nin 8. ayı peki primim doldugu vakit erken emekli olmak için başvurdugumda tekrar heyete gönderirler mi yoksa raporum sürekli oldugu için emeklilik işlemlerim hemen başlar mı,biraz uzun oldu kusura bakmayın ilgili ve bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum ltf

İşyerinizin vergi indirim yazısını ve raporunuzun aslını size vermesi gerekir.
Evinize ayrıca bir posta gelmez

peki eyüp bey bilgilendirdiğiniz için saolun ,günüm dolunca emeklilik için heyete gönderirler mi raporum sürekli olmasına rağmen yoksa emekli ederler mi

movie ;

Sigorta başlangıç yılınızı ve hangi statüden emekli olacağınızı (ssk, bağkur, e.s) yazar mısınız?

sigorta başlangıç 01/03/2000 statü ssk,prim günüm 2882,vergi indirimim yüzde 60 sürekli olarak onaylandı iki gün önce,budurumda ikinci derece vergi indiriminden faydalanacağım işverenin hesabına göre aylık +66 tl,benim sormak istediğim cetveldeki prim günüm olan 3840 günü doldurduğumda erken emeklilik işlemlerimi başlatırlar mı, yoksa raporum sürekli yüzde 60 olmasına rağmen heyete sevk ederler mi kısmet hanım bilgilendirirseniz sevinirim

movie ;
ssk'dan emekli olacağınız sürece yeniden istemezler rahat olabilirsiniz bu konuda.

Üst Alt