Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 Özürlü Raporum var. Ne gibi haklardan yararlanabilirim?

Manyac

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar.

Doğuştan Görme Kaybı Yaşıyorum % 60 Özürlü Raporum Var Ve yeni Cıkarttım 9 Sene Önceki Raporum ise % 65 idi O zaman Göz Derecem 18 idi
Askerlik Yapmadım Muafım
2006 Yılında 2022 Emeklisi Oldum.
Şuan 1 Senelik Evliyim İkametgah Değiştirdigim icin Ayliğim Kesintiye Ugradı Adres Değişikliğinden DOlayı Oldugunu Söylediler
Tekrar aktif Hale Getırmem ıcın ıse Yeni Rapor cıkartmam Lazımmış cıkarttık Raporu % 60 Verdiler ! Ve ilginc olan Kısım ise 9 Sene Önce Göz Numaram 18 iken % 65 Rapor Alıyorum Simdi ise Göz Numaram 24 Ve % 60 Rapor Alıyorum! Bu Beni cok Etkiledi
Ben Raporumun Yüksek cıkıcağini Umuyordum.

Herneyse Raporu Sosyal Yardımlaşma Vakfına Verdim 1 Senelik Evlişyim ve 10 Günlük Bebeğim Oldu Allah'a şükür. Ama durumLar Pek ıyı değil Ben Bu Raporu Nasıl Ve Hangı Şartlarda Değerlendirebilirim
Özellikle de Maddi Olarak cok Destege ıhtıyacım Var

Beni Bilgilendirirseniz cok Sevinirim Teşekkür Ederim Ve Herkese Gecmiş Olsun Allah Acıl SifaLarimizi Nasip Eylesin ..

kardeşim ilk olarak ALLAH cocuguna uzun ömür saglık ve sihatler versin hayırlı olsun.. 2022 maaşına tekrar devam edeceksin agır özürlü olmadına göre evde bakım parasıda alamazsın.. bide sosyal yardımlaşma vakfına başvur orda sana gıda yardımı yaparlar.. sanada acil şifalar diliyorum..

sendemi;

Teşekkür Ederim Allah Razı Olsun Olana da Olmayana da Allah evlatlarını Bagıslasın Insallah AMİN.
Tekrar Başvuru Yaptim Sonuclanmasını Bekliyoruz zaten Ama ne zaman Sonuclanır Bilemiyorum Vakıf Ile gorus halindeyim henüz gıda yardımı 1 tek Beyaz masa yanı belediyeden Temın Edıldı oda 1 kere. 2022 nin Dişinda Başka türlü Degerlendirebiliceğim Bi Yöntemler varmidir raporumu Bilgisi OLan yardımcı olabilirmi ? Hem Askeriyeye Ait Raporum Hem Özürlü Raporum Mevcut ve Evliyim 1 Kızım Var Allah'ıma sükür. BU Konularda YardımLarınızı Bekliyorum. Teşekkür Ederim

KKELEBEKK;

Kelebek Teşekkür Ederim cok saoL. Amin cümLemize insaLLah.

Askeriye Rapor Olayına Gelince, Cürük Raporu Aldıgım Sene icinde Mal MüdürLüğüne Vermiştim Ve o Şekilde 2022 Emeklisi Olmuştum Şimdi ise Artık Cürük Raporun Bi Faydası Yok Dıyorsunuz Sanırım. :s
Vermiş Oldugunuz Link'i Kontrol Ettim ve inceLedim Kafama Takılan Bişeyler Olursa Şayet Tekrar Yazarım iLginiz icin cok tesekkur Ederim..

Heyet raporunuz olduğunuda söylemişsiniz, onu vermişsinizdir mal müdürlüğüne, değil mi? O kabul edilmiştir tabii ki, ama askerlikle ilgili muafiyet raporlarınız yaramayacaktır demek istemiştim ben..
Tabii ki aklınıza takılan birşey olursa sorun..

Tabi Tabi Cürük Raporunu Degerlendırerek Heyet Raporu Almiştim 2 sini Beraber Mal Müdürlüğüne Vermiştim 1 1,5 sene Sonra Emekliliğim Çıkmıştı. Benim Askeriye Raporu Söylememin Sebebi ise Simdiki Heyete Girdigim de o Raporun Bi işe Yaramadıgını Farz Etmekti. Sadece Muayenede Ne Var ıse Ona Göre sonuclandırıLıyor + Eski Raporların yüzdeLikleri de düşürüLmüş sanırım Engelliler Kordinasyon Merkezine Gittigim de Bile Zamanında %90 Rapor Alan Kişi Şuanki KanunLara Göre %90 nın Altına düştügünü Söylediler. Raporların Derecelerinin düşmesi sizce doğrumudur ? Yada düşürüLdüğünün Kanaatındamıyız acaba TartısıLır Gıbi.

Üst Alt