Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 rapor oranım %30'a düşürüldü. Ne yapabilirim?

xecal

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar %60lık olan raporum bu yeni özürlü kitap cetvelinde %30a düşmüş ve bütün raporlarım ve işkura kaydım iptal oldu ve işyeride beni kapı dışarı edecek ne olur yardım edin ne yapabilirim... :(

yeni özürlü kitap cetveli derken 16.12.2010 tarihinde çıkan yasadanmı bahsediyorsunuz.

hayır bir önceki değişen kitapcıktan şimdikinden haberim yok raporu 7 ay aldım ve %30 olmuş şimdiki kitapçık nasıl yüksekmi özürlü oranları ilk kitapcığa göre nerden bakabilirim

Yeni aldığım %62 oranındaki raporumla vergi indirimne başvurdum maliye oranı düşürrmü

arkadaşlar Yeni aldığım %62 oranındaki raporumla vergi indirimine başvurdum maliye oranı düşürürmü, raporumda sürekli yazıyor yani her sene rapor yenilemeyecem,
inşaAllah kabul edilirse ne kadar sigortam yatması gerekiyor emekli olmam için cevaplarınızı beklerim inşaAllah

Onaylanacaktır diye umalım...

Takip için Ankara Maliye sakatlık indirimi birimi: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

Üst Alt