Hugo88
Rica etsem yazılarımı bir okusanız keşke,
Kanunlardan üstün kimse yoktur dedim,ben herşeyi biliyorum demedim.
Size tüm kanun maddelerini yazıyorum veya paylaşıyorum ancak siz ısrarla yazarların metinlerini önüme sürüyorsunuz.
Biliyor musun tahmin edemiyorum tüm dünyada insanlar tarafından yapılan her hareket bir kanuna dayanır.İnsanlar kanun çerçevesinde haraket ederler.
Ayrıca sizde benim bahsettiğim kanun maddesi
5510 sayılı kanunun 28. maddesinin 5. fıkrasını ilk metninizde birebir yazdınız ama benim metnimi okuyamadığınız için aynı şeyi yazdığımızın farkında bile değilsiniz.
Sadece yazarları savunarak onların üzerinden iddialar yaratıyorsunuz ancak kanunlar kesin ve nettir.
Kanunlar hepimizin üstündedir.
Yazarlarında dili sürçebilir yanlış yazabilir bunu hiç hesaba katmıyorsunuz.Herkes insan ancak kanun kesindir.
Aslında benim yasama organında ve erklerinde 35 yıl çalışmış bir ailenin ferdi olduğumu bilseniz belki yazılarımı okuma ve inceleme şansı bulabilirdiniz.
Kanunlar nasıl yapılır, veya T.B.M.M. üzerinden milletvekileri tarafında verilen kanun teklifi veya kanun taslağı,komisyon adımları,işlemleri ve genel kurulda milletvekili onay süreçleri ile birlikte kanun okuma ve kanun muhatapları hakkında bilgi ve deneyim sahibi olma hususlarında uzun yıllarımın geçtiğini size belirtmek zorunda kalmamalıydım diye düşünüyorum.
Bu arada kanun taslağı artık var olmayan bir kanun teklif etme yöntemidir.Hükümet sistemi yani Bakanlar kurulu tarafından T.B.M.M teklif edilen kanunların adına eskiden kanun taslağı denirdi.Bu bilgiyi de sizinle paylaşmak isterim.
Dükkan fikri iyi gibi duruyor ne yazık ki geç kaldınız söylemek için çünkü 2 yıldır yapıyorum zaten .Keşke yazılarımı okumuş olsaydınız bilirdiniz ki insanlara yardım ettiğimi söylemiştim ve bir yardım sistemi yakınımda olan kişilere fayda yaratmakta olduğunu paylaşmıştım.
Keşke yazılarımı okuyabilseydiniz sizde ofis fikrinizi yazarak boşuna değerli zamanını benimle kaybetmemiş olurdunuz.
İnsanlara kanunlar ile ilgili tüm yardımlarımı ücretsiz gerçekleştiriyorum.Her vatandaşımızın kendini geliştirmesini ve ülkemizde bağlı olduğu başta Anayasa olmak üzere tüm kanunlar hakkında bilgi sahibi olması için elimden gelen çabayı seve seve gerçekleştiriyorum.
Bilinçli toplumun temeli olan okumak,ilim ve bilim sayesinde gelecekte ülkemiz daha iyi yerlerde olacağına gönülden inanan bir insanım.
Çünkü her saniye ait olmaktan gurur duyduğum ülkemizin güzel insanlarına yürekten inanıyorum.
Ben sizin her yazınızı sonunda kadar okudum yaz siz benim tüm yazılarımı okudunuz mu?
"İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendin bilmezsin
Ya nice okumaktır."
YUNUS EMRE
"Cahillik yok edilmedikçe, yerimizdeyiz... Yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor, demektir. Bir taraftan genel olan cahilliği yok etmeye çalışmakla beraber, diğer taraftan toplumsal yaşamda bizzat faal ve faydalı, verimli elemanlar yetiştirmek lazımdır. Bu da ilk ve orta öğretimin uygulamalı bir şekilde olmasıyla mümkündür. Ancak bu sayede toplumlar iş adamlarına, sanatkârlarına sahip olur. Elbette milli dehamızı geliştirmek, hislerimizi layık olduğu dereceye çıkarmak için yüksek meslek sahiplerini de yetiştireceğiz. Çocuklarımızı da ayni öğretim derecelerinden geçirerek yetiştireceğiz."
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Saygılar.