Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 raporum var. 2022 maaşı alabilir miyim? [Soru]

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Engelli kadrosunda çalıştığım kurumdan ayrıldım. Özürlü maaşı almak istiyorum. Engel oranım %60 raporda sürekli ibaresi yazıyor. 2005 yılında raporu almıştım. Özürlü maaşı almaya hakkım olup olmadığını, hakkım varsa hangi kuruma başvurmam gerektiği hususuna bilgi verirseniz sevinirim.

eger işten ayrılmışsannız ve herhangi bir sosyal güvenceniz geliniz kalmamışsa müracaat edip elinizdeki sürekli ibareli raporla alabilirsiniz ancak raporda 2022 haklarından yararlanabilir ibresi olmalı il/ilçe mal müdürlügüne veya sosyal yardımlaşma dernegine başvurun.

Raporumda 2022 maaşı haklarından yararlanır ibaresi yok.Vergi indirimi raporumdada aynı şekilde böyle bir ibare yok.Bu durumda yeni rapor mu almalıyım?

raporda böyle bir ibare olmuyor zaten bildiğim kadarıyla.sizin üzerinizde maaş almanıza engel olacak herhangi bir gelir mal mülk olup olmadığı araştırması yapılacak.siz gerekli yere müracaat ederseniz gerekenleri size söylerler.

aynı şey bir arkadasın başına geldigi için söylüyorum sağlık kurulu raporunda 2022 haklarından yararlanabilir ibaresi olmadıgından reddedildi.
siz saglık kuruluna başvurup 2022 haklarından yararlanmak istiyorum derseniz bu ibareyi rapora koyarlar.
rapordan sonra il mal müdürlügüne yada sosyal yardımlaşma dernegine başvuru yapın.

Üst Alt