Babamdan kalan bağkur maaşını almak için ne yapmalıyım?
Beni forumda belki tanıyanlarınız olacaktır, inanılmaz problemler yaşayan ki buna Elkrtik borcu faizlerini hatırlayanlar olacaktır gerçi ödenmişti Şükür kapandı.Şimdi ise Yoğun bakımda yattığım 10 günün bedeli 1.700 lirayı Devlet 6.000 lira faizle hemde kapıma 2 defa icra kağıdı yapıştıracak kadarda beni deşifre etmeyi, Devlet görevi olarak algılamış.Konum bu değil tabiki malesef ki alıştım Devletim tarafından alıştırıldım, hatta Veteriner'e tedavi için yollanırsamda şaşırmayacak haldeyim.Devletin bana verdiği değeri çok ama çok iyi anlatmasını biliyorlar Devletin çalışanları.
Konuma gelince, Lütfen bana birisi net birşeyleri yazsın, sinirlerim bozuk ve 1 haftadır 2 defa fenalaştım bu sebeble.
Babamdan kalma Bağkur maaşı almak için müracat ettim, 2 sene önce ` heyet raporu verdiler ama Bağkur kabul etmedi, bende Kalp sorunlarım sebebiyle açıkcası o strese giremedim denemek istesemde yolda kaldım nefes alma probelmi yüzünden.
Fakat İnsanların yardımları ile yaşayan bir İnsanım, Elektriğimi suyumu, doğal gaz yok şaka gelecek ama 6 senedir ben evde ısıtıcı kullanmıyorum neyse geçelim, internetimi ve gıdalarımı İlaçlarımı hayırseverler ödüyor, hatta Devletten 1 ilac dahi bugüne kadar almadım günde farklı hastalıklarıma sebeb 18 adet hap içiyorum.
Diyeceksinizki sen kimsin Osmanlı sanatlarında bu Ülkeye bir çok eser kazandırmış Çırağan sarayından,Dolmabahçe sarayına kadar çalışmış ve bilirkşi olarak bulunmuş Rahmetli Ustanın Ailesinden kalan son 2 Kardeşiz, soyumuz sopumuz tükenmiş anlayacağınız.Annemi Babamı hepsini kaybettim.Avrupada yaşasaydım sanıyorum Devlet bize istemesek dahi sahip çıkardı, Türkiyede ise Öldürmek için çaba gösteriyorlar, yanlış anlamayın ALLAH c.c adıyla asla şikayetci değilim, olmamda fakat Devletin maaşını alıp kraldan çok kralcılık yapan öfkesini Vatandaştan çıkaran çalışanlarada karşıyım.
Bağkura tekrar baş vurdum, heyete girdim bu seferde raporda oran yazmıyor fakat Kalp hastalığım 5/4 yani en risklki seviyeye kadar çıkmış, raporda acilen müşahade altına alınması gerekir uyarısıda mevcut, ben Hastaneleri artık protesto ediyorum ve size şaka gelecek ama bir yerde ÖteNazi hakkımı kullanıyorum yani fenalaşsamda hastanelere gitmiyorum, 1.700 lira 10 gün yoğun bakım faizle 6.000 lira üzerinde gelirse lanet eder sizde gitmessiniz, hatta yoğun bakıma kaldırıldım zorla götürmüşler gözlerimi orda açtım, kendime ilk gedliğim anda ise çıkmak istedim, Ölüm riskin var deselerde yoğun bakım ünitesinde kağıt imzalattılar çıktım, evime geldim tedaviyi ret ettim anlayacağınız.
Bağkur raporumu görüyor, ve diyorkai aynı işlemler için ve Maluliyet durumu devam ediyormu (Lanet olsun diyorum 4 ayda Kalp nakli olsam dahi iyileşen bir yaratık varmıdır acaba) diye Cerrahpaşa tıp. fakültesine yolluyor.
Aslında Bağkur imalıda olsa diyorki Devletin Şişli Hastanesine güvenmiyorum Cerrahpaşa Hst. git.Devletin kurumu, Devletin diğer kurumuna güvenmeyecek hale gelmiş, en azından benim anladığım budur.
Valilik bana yoksul maaşı alabilir diyor fakat aynı Valilik kapıma 2 defa icra kağıdı asıyor hastane borcum yüzünden, yanlışta anlaşılmasın Yoksul maaşı bağlandı ama Onurlu Şerefli İnsanım 8 senede 6 defa aldım alma sebebimde gerçek manada zor durumda kaldığım içindi.Benden çok daha kötü durumda olanların var olduğunu bilen İnsanım bu sebeble o maaşı almadım zorda kalmasamda asla alma taraftarı değilim.
Bağkur için ne yapabilirim, 2 raporumuda kabul etmedi ama gerekçede göstermedi, son raporda farklı hastaneye sevk etmesi artık geri zekalı yerine konulduğumu hissettim, Devlet kurumu diğer Devlet kurumunu tanımıyor Türkiye bu hale gelmiş malesefki.
Bağkura yazı ile maaş neden verilmediğinin sebebini istedim mademki maaş verilmeyecek ` ve son raporda ise oran belirtilmesede Doktorların raporlarında sağlık durumumun rsikli hallere ulaştığını anlamayacak kadarda cahil değilim.Zaten acil müşahade altın alınması gerekli iabreside herşeyin ispatıdır.
Bağkur maaşı için uğraşmamalımıyım bunu bilmek istiyorum, tavsiye edilen hastaneye git demeyin, kalp nakli gerekecek hale gelmiş biriyim, yatarak uyuyamıyorum çunki nefes alamıyorum resmen oturduğum yerde uyuyorum, hastanelerde Doktorlarla görevlilerle uğraşmaya ne gücüm var nede nefesim, kısaca bu tür yorum yapılmasın lütfen.
Bağkur maaşının verilmemesi için sebeb nedir bilmek istiyorum, hatta raporumu buraya çıktısını kopyalayabilirim, gerçi bağkur o raporumuda geri yollamamış aldırmak için birini yolluycam.
Sizlerden bu konuda görüşlerinizi rica ediyorum tabiki bu konularda tecrübeli Arkadaşlarımın fikirleri benim için çok değerli.
Not:Uzun yazım için Özür diliyorum,Malesefki eve Mahkum olan benim gibilerin çenesine değilde ellerine vuruyor demek lazım.
Saygılarımla