Öncelikle merhabalar Verilecek cevaplar için şimdiden saygılarımı sunarım.
5 yıllık polis memurluğu geçmişim var. 4 Mayıs 2015 tarihi ile emniyette sivil memur bilgisayar işletmeni olarak görevime devam ediyorum. Temmuz 2013 tarihinde yıllık izinde iken geçirmiş olduğum trafik kazası sebebi ile toplamda 3 adet heyet raporum var.
SGK'dan raporların kati sonucu şubat ayında elimize ulaştı ve karar olarak
1-) 5510 sayılı kanunun 25. maddesinin 1 fıkrasına göre malul sayılmasına,
2-) Emniyet hizmetleri sınıfında çalışmasının uygun olmadığına,
3-) Genel idari hizmet sınıfında çalışması uygundur.
Bu son gelen evrak ile silah ve kimliğimi teslim ettim. Şu anda sivil memur olarak çalışıyorum.
İlgi (1)'e göre kanun çalışma gücünde en az %60 oranında kayıp vardır der.
Şu andaki mevcut durum ile hangi haklara sahibim. Vergi indirimi, araç alımı gibi.
SGK, GİB gibi ilgili kurumları aradım olmadı, kurumlara gidip yüzyüze olarakta görüştüm, ancak net bir bilgi alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
5 yıllık polis memurluğu geçmişim var. 4 Mayıs 2015 tarihi ile emniyette sivil memur bilgisayar işletmeni olarak görevime devam ediyorum. Temmuz 2013 tarihinde yıllık izinde iken geçirmiş olduğum trafik kazası sebebi ile toplamda 3 adet heyet raporum var.
SGK'dan raporların kati sonucu şubat ayında elimize ulaştı ve karar olarak
1-) 5510 sayılı kanunun 25. maddesinin 1 fıkrasına göre malul sayılmasına,
2-) Emniyet hizmetleri sınıfında çalışmasının uygun olmadığına,
3-) Genel idari hizmet sınıfında çalışması uygundur.
Bu son gelen evrak ile silah ve kimliğimi teslim ettim. Şu anda sivil memur olarak çalışıyorum.
İlgi (1)'e göre kanun çalışma gücünde en az %60 oranında kayıp vardır der.
Şu andaki mevcut durum ile hangi haklara sahibim. Vergi indirimi, araç alımı gibi.
SGK, GİB gibi ilgili kurumları aradım olmadı, kurumlara gidip yüzyüze olarakta görüştüm, ancak net bir bilgi alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Son düzenleme: