Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 raporum var. Tekel bayii açmak istiyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim?

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
slm ben % 60 engelliyim. anadolu ünv. yakın öğrenci mah. dededen kalma dükkanım var.tekel bayi açmak istiyorum..fikirleriniz???

Tekel bayii açmak isteyen arkadaş.
Mümkün mertebe gözlemlerimi aktarayım fikir edinmene yardımcı olabilir.
Tekel bayii derken bira ve içkileride kapsıyorsa o zaman engeline bakacaksın bu işi yapmaya uygunmu diye
Pazarlama arabaları kasa kasa bira içki veya meşrubatları getirir kapı önüne koyar.
Bunları sen alıp depona taşıyacaksın tek tek raflara dizeceksin.
Her sigarada her şişede yerinden kalkmak zorun kalacaksın.
Tabi birde işin raconu gereği gece geç vakte kadar açık kalacaksın.
Ulaşımın, güvenliğin, gece geç saatte gelecek çakır keyflere
veresiye vermediğini anlatacaksın.
İşin özü devamlı hareket halinde olman lazım,
engelin buna müsaitse veya candan biri yardımcı olacaksa şansını dene derim.

kardeş engelliysen tekel bizim neyimize sağlıklı insanlar bile uğraşamazken çakalı iti kopuğu sarhoşu ayyaşı gelir veresiye isterler vermeyeceklerdir aslında kısaca haraç isterler sen vermezsen bi dünya dayak yersin kendini savunamazsın üstüne alacaklarınıda alırlar sonra git sen derdini kime anlatırsan anlat adam yakalansa bile kafam güzeldi sarhoştum hatırlamıyorum der ilk suçuysa salıyorlar daha önceden suçu varsa az bişey yatar çıkar sonra yerli tebelleş olur başına tekele hiç bulaşma...idda bayi kazancanı aklın kesiyorsa tekelde iyidir kimse idda bayine gidip parasız zorla kupon oynattırmaz:eek:

Üst Alt