Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 vergi indirimim var. Şimdi %84 rapor aldım. Vergi indirim derecemi yükseltmek..?

Tmless

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
İlk vergi indirimi raporumu aldığım % 60 vermişlerdi yıllar sonra cetveli incelediğimde hastalığımın % 84 olduğunu gördüm ve tekrar bireysel olarak hastaneye başvurdum
ilk hastane tekrar % 60 verdi ve il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim sonra ikinci hastaneye gittim % 72 ye çıktı ve son olarak hakem hastanesi olarak haydarpaşa numune hastanesine gönderildim ve burada % 84 olarak heyetten çıktı rapor daha elime ulaşmadı.

Benim sormak istediğim bireysel olarak başvuru yaptığım için bunun bana indirim olarak yansıması için ve emekliliğin 15 yıla düşmesi için izlenecek yol nasıl olmalı
bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum saygılarımla şimdiden teşekkürler.

işyerinizden sevk alıp vergi dairesine gideceksiniz... orası sizi hastahaneye sevk edecek elinizdeki raporu kabul edebilirler zaman kaybetmeden giderseniz....

eline gelecek %84 raporu noterde tastik ettir yani çogalt ve raporu defterdarlıga ver oda Ankarada ki Vergi indirim bölümüne göndersinsonucu bekle tekrardan heyete girmene gerek yok %84 raporun detaylı olmalı içerigi yoka vergi indirim bölümü tekrardan hastaneye sevk ediyor

teşekkürler arkadaşlar hayırlısı bakalım elime anca iki ayda geçecek

Hakem hastanesinden bugün %84 raporum geldi

şu an itibariyle %84 olan raporum elime ulaştı ama üzerinde ağır özürlü demiyor ve sadece özürlü kimlik ve 2022 sayılı kanunu yazıyor ve sosyal yardım işaretli ben bunu vergi indirimi için istemiştim ama yazmıyor bulgularda derecelendirmeler açıkça belirtilmiş durum sizce ben bunu vergi indirimi için kullanabilirmiyim. birinci derece engelli olma şartı oluşur muz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

Elinizdeki raporla başvuru yapabilirsiniz. Orada ibareleri eksik yazmaları bir soruna yol açmaz.

Üst Alt