Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

60 yıldır engelli kızına bakan Fatma nine 'yılın annesi' seçildi

Konular
106
Reaksiyonlar
0
60 yıldır engelli kızına bakan Fatma nine 'yılın annesi' seçildi

wol_error.gif
Resmi Orjinal boyutunda görmek için tıklayın.
anne.jpg

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 60 yıldır spastik engelli kızına bakan 83 yaşındaki Fatma Kurul, 'Yılın annesi' seçildi.Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, ilçede kurulan Yılın Annesi Komisyonu'nun üyeleriyle Fatma Kurul'u evinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı. Fatma nineyle sohbet eden Yıldız, anne ve kızının yaşadığı evde gerekli tadilat işlerinin yapılması için talimat verdi. Kaymakam Yıldız'ın yardım teklifini kabul etmeyen Fatma Kurul, "Bizden daha zor durumda olanlara yardım edin. Ben ve kızım, hayatımızdan memnunuz." dedi.

Ailesinin 78 yıl önce Konya'dan gelerek İzmir'in Selçuk ilçesine yerleştiğini, 5 yaşındayken Nazilli'deki bir aileye evlatlık verildiğini dile getiren Kurul, "Evlatlık olarak büyüdüğüm için hep anne hasreti çektim. Kızımı bir an olsun bile annesiz bırakmadım. Ömrüm elverdiği müddetçe bakmaya devam edeceğim. Çünkü o benim bir parçam." diye konuştu.

Anaların hakkı ödenmez

Diyecek bir laf bulamıyorum.annelik böyle birşey.

Çok fedakar bir anne. 60 yaşınada gelse onun evladı. Annelerin hakkı hiç bir zaman ödenmez. Yılın annesi seçilmesi de çok güzel olmuş. Bende kendisini tebrik ediyorum.

Asrın Annesi olması lazım ...

Anneye Allah öyle bir sabır vermişki babalar bunun yanında mum ışığı kalır

Annelerimizin inanılmaz fedarlıklarından biri. Ne yapsak ödeyemeyiz haklarını.Allahım öbür tarafda en büyük mükafatla mükafatlandırır inşallah onları.

Yılın Anası Kızının Maaşını Bankaya Yatırıyor

yilin-anasi-kizinin-maasini-bankaya-yatiriyor-329954h.jpg

Nazilli’de yılın annesi seçilen 82 yaşındaki Fatma Kurul kızına bağlanan özürlü maaşını kızının hesabına bankaya yatırdığını söylerek kendisini ziyaret edenleri bir kez daha duygulandırdı.

60 yıldır spastik özürlü ve yatalak kızına bakan fedakar annenin Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü İsmail Oktay, Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Akçasakız, Doğa Kültür ve Gençlik Derneği Başkanı Şenol Babacan ,Okyanus Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Oktay, Nazilli Ortopedik ve Spastik Özürlüler Derneği Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt, ve Özden medya grup sahibi Metin Özden’in katıldığı toplantıda yılın annesi seçilmesinin ardından yapılan ziyaretler sürüyor. Ziyaretlerde kendisine yapılmak istenen yardımları kabul etmeyen 82 yaşındaki Fatma Kurul ise “Kızımın özürlü maaşı var.Benim de eşimden kalan maaşım var. Kimseye muhtaçlığımız yok. Devletimiz bize bakıyor. Hatta kızımın parasını da bankadaki hesabına yatırıyorum.Bana bişey olursa en azından ihtiyaçları giderilir.”dedi.

Haberciniz

Üst Alt