Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%61 raporum var, ama sakat statüsünde çalışmıyorum. İdari izin hakkım var mı?

attom

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var kamu kurumunda çalışan birtakım sağlık sorunlarından dolayı ankara dan onaylı yüzde 61 vergi muafiyet raporu olan bir memurum.İlk işe girerken engelli kadrosundan girmedim. 10-16 Mayıs Sakatlar Haftasının ilk günü, 3 Aralık Dünya Özürlüler günü Ayrıca, olumsuz hava koşulları nedeniyle Valilikçe okulların tatil edilmesi durumunda aynı bölgedeki kamu görevlisi engelliler de belirlenen tatil süresince idari izinli sayılmaktadır. Benim öğrenmek istediğim de,engelli kadrosunda olmadığım için (sağlık sorunlarımdan dolayı vergi muafiyet raporum olduğu için) bu belirtilen günlerde ben ve benim durumumda olan arkadaşlarımızda idari izinli sayılıyormu yasal dayanağı varmı .Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Saygılarımla.

Sakat statüsünde çalışmasanız da, vergi indiriminden yararlanıyorsanız, kurum kayıtlarında sakatlığınız bellidir. Bence yararlanabilmeniz gerek.

Üst Alt