Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

62 derece skolyozum var. Ameliyat olmadan tedavi olabilir miyim?

çorum karakus

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Ben 30 yaşında 62 derece skolyozum var herhangi bir ağrım yok sayılır.hareketlerimdede bir sıkıntı yaşamıyorum
SKOLYOZUM 2007 de 42 dereceyken 2013 de 62 derece oldu.
Cerrahi bir müdehale olmadan benim derecelerimde tedavi olan varmı?
Bir de Prof.Dr. Osman GÜVEN'e tedavi olan varmı?

Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde skolyoz ameliyatı olan var mı?

Acı badem hastanesinde pr.dr.osman güven'e skolyoz ameliyatı olanlar yardımlarınız lütfen

İsmini duydum ben ameliyat olmadan öncü araştırdım fiyat bakımına aşınca kalsın dedim :)

Tavsiye edermisiniz

Siz ameliyat oldunuz mu? ben cerrahi müdehaleden çok korktuğum için olamadım.ilerde daha çok sıkıntı yaşamamak için ameliyat olmaya karar verdim
eğer skolyoz ameliyatı olduysanız telefonla görüşmemiz mümkün mü?

Ben kifoz ve lordoz oldum aynı anda . skolyoz olmadım :) de aynı tedavi sonuçta . 3 ay oldu ameliyat olalı şimdi fiziğe gidiyorum .

Neden fiziğe gidiyorsunuz ? Ameliyat sonrası herhangi bir sorun mu çıktı, yoksa olması gereken mi bu ?

İstanbul'da devlet hastanelerinde çalışan doktorlara skolyoz ameliyatı olan var mı?

Arkadaşlar, İstanbul'da devlet hastanelerinde çalışan doktorlara skolyoz ameliyatı olan arkadaşlar önerebileceğiniz doktor varmı?

Ben Acıbedem'de Osman Güven'e olmayı düşünüyordum fakat maliyeti beni aştı.

deLy;

Ameliyattan sonra boynumda ağrı oluştu , Doktorun demesi Cocukluğumdan berı kifoz olup fark edemeyip o şekilde yürüdüğüm oturduğum için vucut otomatikmen o şekle alışmış . Suan dimdik durunca arıza cıkardı :)

Sana tek tavsiyem Marmara universitesi eğitim araştırma hastanesine gir . Prof Dr murat bezere randevu al gözün kapalı git bıçak altına yat. 1 gun yoğun bakımda kalırsın 3, gun ayağa kalkar 6, gun taburcu olursun 2 ay sonrada normal yaşamına başlarsın allahın izniyle

Florence nıghtıngale hastanesinde azmi hamzaoğlu ..

Hımm, ameliyattan sonra sorun mu çıktı diye merak etmiştim.

Tekrar geçmiş olsun.

s kolyozum 58 derece ameliyat olmalımıyım?

s kolyozum 58 derece fazla bir sıkıntım yok,hayatımı bu şekilde sürdürsem ilerde benim için bir sıkıntı olur mu?
yasım 30

çorum karakus;

Senin demenle olmuyor , Doktorun cerrahi mudahele gerekli diyorsa ilerleme durumu varki söluyor . Sen istanbulda devlet hastanesi olarak Murat bezere randevu al bir görün derim . Özellerde boşuna yıpranma

Florence nıghtıngale hastanesinde maliyet ne kadar?

ugurdogan
user-offline.png

İlgin için teşekkürler.
ama ben bir türlü ameliyat korkumu yenemiyorum.

çorum karakus;

Azmi beyın maaliyeti cok fazla osman beyden bile .. Hem devlet hastanesinde olucam hemde başarili geçsin istiyorsan murat bezer diyorum . 0 risk le ameliyat ederim dedi korkusuz girdim .. Korkulcak birşey yok sen uyuyorsun onlar çalışıyor :) Hiç düşünme bile

45-60 derece skolyozdan ameliyat olup düzelmeyen var mı?

Arkadaşlar45 ile 60 derecelerde skolyoz ameliyatı olupta keşke olmasaydım buna değmezdi yada iyiki olmuşum eskisinden daha iyiyim mi dersiniz

skolyoz ameliyatını nette izledim ve tüylerim ürperdi bu rahatsızlık ile yaşayan yada ameliyat olanlara allahtan şifalar dilerim gerçekten zor bir ameliyat gerçi korkarım benim oğlumdada ileriki zamanda bu sorun ile karşılaşacağız ama allahtan gelen başımızın üstünde

Bilgisi olan varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum (skolyoz)

Arkadaşlar,<br>Benim skolyozum 58 derece <br>skolyoz ameliyatlarını özel sigortolar neden karşılamıyor?<br>Pr.Dr.Osman GÜVEN'i tanıyanlar <br>Şu an yaşım 31 yasım üyileşme sürecimi uzatır mı?<br>

benim yeğeniminde kürek kemiğinde bir sorun var ameliyat olacak özel sigortası doğuştan gelen bir rahatsızlık diye masrafları karşılamıyor

Bir kaç kez murat bezere gidicem diyip osman güvene döndün :) Sen bence randevuyu al bir şu doktora görün burada konu açıp açıp kafandakı soru işaretlerine cevap aramak istiyorsun anlıyorum ama yanliş yapıyorsun her söz her laf kafanı karıştırır . Gülayin dediği gibi sonuca bakıcaksın sen daha başlamadan bitirmişsin kafanda . Al randevunu git emin ol denilcek son lafı diyicektir sana ondan sonra istediğin doktora gitsen oda aynısını diyicek ! ... Ama bunun yarari hem doktor iyi hemde t.c devleti ameliyatını karşıılıyor seçim senin ..

http://www.engelliler.biz/forum/members/58566.htmlugurdogan
Murat Bey, ameliyatı kendisi mi yapıyor.yoksa hastanede çalışan diğer dr lara mı bırakıyor.Bana bazı arkadaşlar devlet hastanelerinde genelde proflar ameliyata herhangi bir prolem çıkmazsa girmiyo denildi.Bu yüzden sürekli kafam karışıyor.Murat Bey'den randevu aldım Şubat 19.
10yasında küçük bir ameliyat olmuştum ve unutulan gazlı bez yaranın bir ay sonra açılmasına neden oldu.Bu endişe zihnime okadar yrleşmişki bir türlü korkumu yenemiyorum.http://www.engelliler.biz/forum/members/58566.html

Murat bey bu ameliyatin riskini senden bende fazla bildiği icin ve belirli bir vizyona sahip olduğu icin ameliyata kendisi giriyor sakin ameliyata sizmi giriceksiniz diye bir soruda yoneltme ;) adam isini seviyor

Üst Alt