Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%62 rapor alınca istemediğim halde emekli edilme durumum olabilir mi?

Burak turhal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba, %62 oranla emekli olma zorunluluğum var mı başlangıcım 21 yıl oldu 6600 primim var erken emeklilik icin mecburiyeti varmı

Burak turhal hayır yok böyle bir işlem siz istemedikten sonra kimse sizi emekliye ayirmaz ama emekli olmanız çalışmanıza engel olmaz.

Malül değilseniz emekli olma zorunluluğunuz yok. Ancak emekli olup çalışmaya devam etmeniz sizin için daha avantajlı olur. Hatta işvereniniz için de...

Devlet kurumun da kadroya geçiyorsanız zorunluluk var diğer durumlarda yok

%62 rapor 2. Dereceye girdiği için vergi indirimi için başvurup cevap gelince sistemde gözüktügu için sgk ya başvurmak gereklli gibi bir bilgi aldım ve çalıştığım işyeri emekli olduktan sonra prensip olarak emekli çalıştırmiyor

Sgk gidip sordum kişi kendi başvuru yapmadığı sürece emeklilik gibi bir mecburiyeti yokmuş ilginiz için hepinize Teşekkürler

Merhaba herkese, engelli emekli maaşını hesaplaya bilecegim sorunsuz bir site bilen varmı yardimci ola bilirmisiniz

Emekli olunca kidem tazminati nin yani sıra ihbar tazminatını da ala biliyormuyuz

Burak turhal

Hiçbir emeklilik şeklinde ihbar tazminatı alınmaz
İhbar tazminatının anlamı ve amacı habersiz işten ayrılma yada atılma durumunda iki tarafında mağduriyetini engellemektir.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Özel sektörde çalışıyorum 2 derece engel raporum var emeklilik şartlarım uyuyor emeklilik icin başvuru tarihi ay başı ortası veya sonu olmasının bir farkı varmı yoksa dilekçe yazılan tarih itibari ile emekli maaşı hesaplaniyor

Burak turhal mrb
Sgk emeklilik için başvurda bulunduğunuzun ayın bir sonraki ayın 1 ile birikmeye başlar diyelim 28 şubatta başvuruda bulundunuz 1 mart maaşınız birikmeye başlar.

Burak turhal...hocam zorunlu emeklilik durumu mu oldu pek gönüllü değildiniz anladığım kadarı ile?...hayırlısı olsun..

Üst Alt