Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

62 yaşında görme özürlü %85 raporu var ama ağır özürlü sayılmıyor?

qatro

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
62 yaşında görme özürlü bir insan %85 özürlüdür ibaresi yazılı ama. ağır hasta kısmına hayır
fikri olan varmı ?

benim dayimda %84 görme özürlü ondada agir yazmiyor göze pek agır yazmiyorlar bende anlamiş degilim ...

ya adam izahatı güzel çalışa bilir diyo görme özürlü .evet calışır yaşı birazdaha genç olsa calışır .aynı oranda aynı rahatsızlığa aydın devlet hastenesi evet diyor ama alsançak ısrarla hayır diyor.enterasan kısmı sosyal hizmetler evet yazmaları lazım diyo

yeniden devlet hastahanesinden alın o zaman neresi evet diyorsa şansınızı oradan deneyin

arkadaşiar gerçekten bu raporlar saçma sapan dağıtılıyor. bırçok ınsan madur oluyor.madem yönetmelıkte sakat oranları bu kadar açık ve net geçen bır arkadaşımıza evde bakım için göztepe ssk ya gıtık aldığı rapor%85.ama ağır engellı ıbaresı içermıyor. aynı kısı haydar paşa numune hastanesıne gıdıyor.%70 hemde ağır ıbarelı raporu alıyor görme engellı bu arkadaş..... tabı ben anlamış değilim saçma sapan engelının gerçek durumunu bıle yansıtmayan raporlar verılıyor her hastane farklı,farklı. farkta öyle kuçuk oranlarda olsa neyse rapor surelerı çok uzun engelıler hastanelerde ezıyet çekıyor bıde bekledıklerı oranda rapor çıkmayınca buda tuzu bıberı oluyor. dönüp başka hastaneye başvuruyosun orda aylarca beklıyorsun. sana göre rapor verılıyor işine yarıyor belkı ama şunuda duşunmeden edemıyorsun. neredeyse bır senen kaybolmuş... halbukı zaman okadar kıymetlıkı', ama turkıyede bırakın zaman', ınsanın değerı yok.walla çok söylenecek şey varda ben tıkandım sınırlendım.....!!! sadece şunu söylüyorum ALLAH KIMSEYI SAĞLIĞINDAN MAHRIM ETMESİN KIMSEYEDE MUHTAÇ ETMESIN. BIRAKIN DEVLETI ANNE BABASINA.KARDEŞLERINE BILE......DÜŞEnIn DOSTU OLMAZ.Allaha çok şukur benım böle bı durumum olmadı ama göruyoruz ınsanlara sankı ıylık yapıyorlar gıbı çok zorluklar yaşatıyorlar ve sıkıntıya sokuyorlar umarım.umarım bu rapor çirkefliği en kısa zamanda bıter ......
saygılar....

selamlar

zozanax;

çok doğru söölüyosunuz insan sinirleniyo bööle olunca....bu sadece bizim ülkemizde bööle.. başka yerlerde özürlü hiç evinden çıkmadan görevliler eve gelip herşeyini hallediyo...bende oğluma rapor almak için çok uğraşmıştım evde bakım parası için hadi benim oğlum yürüyebiliyo biliyo herşeyi... ama yatalak olanlar elini kolunu kaldıramayanlar bana ne zaman sıra gelecek diye bekleyip duruyo.. yazık bu insanlara.. hadi bizlere değer yok biliyoruz bari özürlülere değer verin saygı gösterin dimi...aylarca yıllarca bekleyip duruyoruz bi rapor alacaz diye bu sistemin acilen deişmesi gerek

Üst Alt