arkadaşiar gerçekten bu raporlar saçma sapan dağıtılıyor. bırçok ınsan madur oluyor.madem yönetmelıkte sakat oranları bu kadar açık ve net geçen bır arkadaşımıza evde bakım için göztepe ssk ya gıtık aldığı rapor%85.ama ağır engellı ıbaresı içermıyor. aynı kısı haydar paşa numune hastanesıne gıdıyor.%70 hemde ağır ıbarelı raporu alıyor görme engellı bu arkadaş..... tabı ben anlamış değilim saçma sapan engelının gerçek durumunu bıle yansıtmayan raporlar verılıyor her hastane farklı,farklı. farkta öyle kuçuk oranlarda olsa neyse rapor surelerı çok uzun engelıler hastanelerde ezıyet çekıyor bıde bekledıklerı oranda rapor çıkmayınca buda tuzu bıberı oluyor. dönüp başka hastaneye başvuruyosun orda aylarca beklıyorsun. sana göre rapor verılıyor işine yarıyor belkı ama şunuda duşunmeden edemıyorsun. neredeyse bır senen kaybolmuş... halbukı zaman okadar kıymetlıkı', ama turkıyede bırakın zaman', ınsanın değerı yok.walla çok söylenecek şey varda ben tıkandım sınırlendım.....!!! sadece şunu söylüyorum ALLAH KIMSEYI SAĞLIĞINDAN MAHRIM ETMESİN KIMSEYEDE MUHTAÇ ETMESIN. BIRAKIN DEVLETI ANNE BABASINA.KARDEŞLERINE BILE......DÜŞEnIn DOSTU OLMAZ.Allaha çok şukur benım böle bı durumum olmadı ama göruyoruz ınsanlara sankı ıylık yapıyorlar gıbı çok zorluklar yaşatıyorlar ve sıkıntıya sokuyorlar umarım.umarım bu rapor çirkefliği en kısa zamanda bıter ......
saygılar....