Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%63 olan raporum Maliye tarafından %36'ya düşürülmüş. Ne yapabilirim?

1efsane_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar, öncelikle forumda yeni olduğumdan bir yanlışım olursa affola.
Ben 10 yıdır bir kamu kuruluşunda işçi olarak çalışmaktayım. Gelir vergisi indiriminden yararlanmak için %63 oranında rapor aldım ve kurum aracılığıla gelirler dairesi genel müdürlüğüne yolladım. Gelen cevapta, hala mantığımın almadığı ve kafamı zonklatan bir cevap. rapor derecemin ancak %36 olabileceği belirtilmiş bundan dolayı hak sahibi olamayacağım belirtilmiş... şok oldum. sizden istediğim bundan sonraki aşamada yasal ölçüde ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşkkürler.

sevgili efsane ankara sakatlıklar daire başkanlığı raporları kafasına göre vermez kendileri bu rapor yüzdelerini belirlerken ellerinde mevcut bulunan listeye göre verirler örneğin tip1 şeker hastasının rapor oranı %40tır ilk olarak rahatsızlığını bilmek ve ona göre tekrardan itiraz edip hastaneye sevkin gerekebilir.Eğer rapor oranında da gerçekten bir hata yada eksik varsa düzeltilir...

cozumsgm arkadasım pekı %63 oranı veren dr.lar oranı kafalarına goremı verıyorlar .onlarda aynı yonetmelıge gore oran verıyorlar.ama ankarada ne hıkmetse oranlar dusuruluyor.bende aynısını yasadım

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar... yorumlarınız için teşekkürler. Dedim ya uzun zaman geçti %63 ten sonra %20 - %30 ha gayret %40 anca alabildim. haa hakkım olan bedensel kusurumun vizesi %40 'ı da t.r....'e aldım. bir dahiliye doktoru ''yahu incelemeden ben sana gözüm kapalı %40 veririm, bu ortopedi doktorları nasıl sana yüksek oran vermez anlamıyorum'' diye veryansın etti. En Azıdan moralimi düzeltti, yürümekte zorluk çektiğim, hastahanelerin parlak, kaygan, keşmekeşli çileli koridorlarında.... Neyse sonradan öğrendimki %63'lük raporda sadece pertes hastalığı ve boy kısalığı teşhisinin ancak %36 'ya tekabül ettiğindenmiş. Duyrulur....

Üst Alt