Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%63 vergi indirimi aldım. Emeklilik için işyeri istifa dilekçesi nasıl olmalı ?

INSUARIST

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba ;

%63 Vergi indirimim onaylanmış. Emeklilik için gerekli tüm kriterler tamam. SGK dan emekli olabilir yazısı aldıktan sonra iş yerine istifa için verilecek dilekçe örneği elinde olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler..

ŞİRKETİNİZİN İSMİ

İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne
İSTANBUL

XXXXXX S.G.K. numarası ile işyerinizde XX-XX-XXXX tarihinden bugüne kadar Memur(Buraya Mesleğinizi yazın) olarak çalışmaktayım. 506 sayılı S.S.Kurumunun ilgili maddeleri gereğince emeklilik koşullarını yerine getirdiğimden dolayı aktif görevimden ayrılmak istiyorum.

Gereği için bilgilerinize arz ederim.. 12.12.2014

Saygılarımla,

Ahmet Mehmet

Adres :

Benim isyerim kabul etmiyor cikamazdin diyor emeklide calistirmiyorlar cikista vermiyorlar napicam ben simdi

sgkya şikayet et çalıştırmaya bilirler fakat çıkışını verip emekli etmek mecburiyetindedirler

çıkışınızı vermek zorundalar 10 gün iş başı yapamazsınız, isterseniz tekrar aynı işyerine girebilirsiniz.

Üst Alt