Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%64 engelli raporu ile 650 CC 4 silindir motor almak!?

bossstylecreative

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, cümleten hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Adım Kasım, 25 yaşımdayım, 2021 Ağustos ayında stres yüzünden 2. evre yayılmaya hazır bir tiroit kanserine yakalandım. Sancılı bir ameliyat ve atom tedavisi süreci geçirdim. Tüm tiroitlerimi yayılma riskine karşı hemen aldılar. Ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım hala alışmakta çok problem yaşıyorum. Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine engelli raporuna başvurdum ve %64 engelli raporu aldım. Aldığım rapor ile neler yapabilirim tam olarak bilmiyorum o yüzden engelli raporumun ayrıntılarını yazacağım ve sorularımı aşağıda belirteceğim.

Kişisel Müracaat: İlk Rapor
Bağımlılık Değerlendirmesi: 1.Bağımsız
Çalıştırılamayacağı İşlerin Niteliği: Efor gerektiren ağır işler
Engel Grubu: Süreğen(Kronik), Sınıflanmayan
Engel Oranı: %64
Tanı: Hipotroidi + Papiler Troid CA+
Hipotroidi Levitron 150 1x1 %10
T1 N1 Evre 2 Opere %60

Sorularım;
  1. 1. Engelli raporumla neler yapabilirim?

• 2. Raporumla A ehliyeti gerektiren 650 CC motor alabilir miyim? Almak için ne yapmam gerekiyor? Alırsam ÖTV indirimimi alırım yoksa ÖTV'den muaf mı olurum?

Dipnot: Hastasın motorla ne işin var gibi saçma cümleler kurmayın, motor araçtan öte beni hayata bağlayan bir mekanizma.

Şimdiden çok teşekkür ederim <3

Üst Alt