Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 64 olan engelli raporum %20'ye düştü! Ne yapmalıyım?

tato78

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,

%64 olan engelli raporumla atanmıştım. Kurumla hastane arasında onlarca yazışma sounu raporun yenilenmesi istendei. Hastanede uğraşmamak için sanırım raporumu %20 ye düşürdü. Ne yapmalıyımr? İl sağlığa itiraz ettim ama sonuç yüne hüsran olursa mahkeme hakkım var mı?

mahkeme hakkım var mı?

Mahkeme ile uğraşmak onca masrafa girmek yerine başka bir hastanenin heyetine girsen daha iyi edersin .

Balthazard saçmalığına takılmışsın . Oran puanlamasını o sisteme göre yapıyorlar .

Kurum hastane yazışması neden kaynaklandı

bipolar hastayım. emniyetrte çalışabilir yazısı problem oldu. 19 şubattan beri kurum ve hastane yazışıyor en son hastane bana attı golünü :(

Niye sorun olduki emniyette çalışmamı yasakmış

20 nasıl vermiş

İtiraz et

Yeniden gezecen muayeneleri

abi hemen herkesin oranı düşürülüyor anlamadım. Bende %42 ile vergi indirimi ile emeklilik hakkı kazandım kontrol muayenemde %12 düştü. 30 puan nasıl bir anda düşer hastalığım gerilemedi. Hazinede para bitti galiba.

Tato78, emniyete mi atandın? neden meb yazmadın ki?

Daha önce ankilozan spondilitten %23, hafif mitral yetersizlikten %9, ritm bozukluğundan %10, görme kaybından %7 vermişlerdi. Yeni tabloya göre toplam oran ne yapar? Daha önce %42 almıştım.

Abilerim rapor yenileyecem dedeminde yüzde 80 ağır özürlü raporu verildi 84, yaşında sol kısmi felç yeni rapor nasıl olur sizce

Böyle vaka örneklerine bakınca erken engelli emeklilikten vazgeçiyorum. Aldığın riske değmez...

perseküsyon bende aynı dusuncedeyim.mesela dusunuyorum suan 41 yasindayim emekli olsam atiyorum 10 sene sonra beni kontrole cagirip raporu dusurseler 51 yasinda emekliligim biter o yasta nerde is bulup nasil calisirim.bunlar kafami kurcaliyor

ayaz5858

Aynı şeyler benim de kafamı kurcalıyor Oltanın ucuna solucanı takmışlar Yersen kurtuluşun yok. :) Almayayım kalsın usta...

perseküsyon

keşke kontrole çağrılıp çağrılmayacağımızı bilsek önceden.sanirim psikolojik hastaliklar genelde cagriliyor ama yinede belli olmaz

ayaz5858

Ya zaten emekli olup boş oturmak ne kazandıracak ? Gücün kuvvetin yettiği sürece devam diye düşünüyorum.

ayaz5858

Biliyorum Yengemin erkek kardeşinin 2020 maaşını kestiler. Bunun gibi bir sürü örnek vardır.

Aykuttb...hocam sen itiraz sürecini başlattınmı son durum ne?...olmaz sa yeniden rapor alıp varsa hastalık ekletip(ha olmasın da)yeni müracat da edebilirsin biliyorsun?..tekrar geçmiş olsun..

merhaba arkadaşlar gercketen çok kafam karıtı..şimdi ben 17 yıl oldu engelli memur olarak calışıyorum
emeklilik hakkım dolu ,ama emekli olsam alacam para cok dusuk malum ,onun için calışmam lazım ama emekli olmak için ?
1- tekrar mı rapor alacaz?
2-emekli olduktan sonra kontrole mi cağırıyorlar ?
yani emekli olmak yada olma şartları mı değişti?

tato78
yenii tablo dediğiniz hangisi sizin rapor çok eski sanırım

dsarica
hangi yıl işe başladın rapor tarihin nedir oran nedir bunlar önemli bunları söylersen yardımcı olalım

2002 yılında başladım sensoru nörmotor var bende nörölojik rahatsızlık tedavisi yok

2002 yılında işe başladım ama 2000 de aldığım raporla başladım yuzde 40 olan raporum sonraki aldığımda 46 sonrakli aldığımda 54 olarak verildi,şişli efatldan %40 aldım 2000 de 2004 de samatyadan %46 aldım ,doktor saı konultan bakırköy araç için 2008 de %54 olarak aldım

belli bir tarihten önceki raporlar eski sayılıyor ve yenilenmesi isteniyor.acaba siz kaç yılında rapor almıştınız? rapor süresi ve tahatsizliginizin düzelme durumu oldu mu?

raporum surekli ve hastalığım ms in bir diğer adı surekli ileerliyor yani iyileşme değilde kötuye giden tarafı var

@muhendis3232

2016 da almıştım

İtirazımı yaptım 7 ağustosta işlemler başlayacak devlet hastanesinde

Üst Alt