Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%64 oranında raporum ve 1900 prim günüm var. Nasıl emekli olabilirim?

hyucel

Yeni Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
kronik karaciğer hastalığı (wilson hastalığı) teşhisi kondu günde 8 tane ilaç kullanıyorum sağ el bileğimde ciddi derecede yaralanmalar damarlarda kesikler bulunuyor güç kaybım var sağlık kurulundan %64 raporu verdiler benim 1900 gün civarında da ssk primim var emekli olabilirmiyim
malulen emekliliğe başvurdum red cevabı aldım itiraz dilekçesi yazdım vs. bir işe yaramadı.. en son avukatıma sordum bana red etmede haklılar dedi, özürlü emekliliğine başvurmalısın dedi. malulen emeklilik le özürlü emekliliğinin farkı ne ? daha önemlisi ne yapmam gerekiyor. hangi kurumla görüşmeliyim ?

İlk işe giriş tarihi
Doğum tarihi
Gün-ay ve yıl olarak Bilgileri verebilir seniz emeklilik hesabı yapabiliriz.

avukata sordum aynen bu linkide gösterdim, dava açarızda riskli olacağından bahsetti bana kazanamayız belki dedi sizin düşünceniz nedir saygılarr..

Neden öyle dediğini bilemiyorum. Bunu avukatınız söyleyebilir ancak...

Banim okuduğum yargıtay içtihatı çok açık: Bir kişi toplamda %60 ve üzeri rapor alıyorsa, maluldur ve malulen emekliliği hak eder. Siz de okuduğunuzda bunu anlamıyor musunuz?

ne yapılabilir bu durumda , farklı bir avukatla konuşsammı ?

Üst Alt