Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 64 rapor verildi. Vergi indiriminde düşer mi?

finanscı

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar bugun hastaneden raporumu aldım %64 vermişler
kronerarter%30
hiper tansiyon%20
şeker%20
hipotroid%10
hiperlipidemi%10 aldığım raporda kalp oranın tansiyonla beraber%44 olmuş

diğerleride %35 olmuş toplamda %79 yapıyor ama özürlü oran kısmına %64 yazılmış bu oran vergi dairesi tarafından daha düşermi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

selam arkadaşlar ankaradaki heyet kullanılan ilaçlara bakıyormu acaba sistemden

selam arkadaşlar %64 oranlı raporu yolladım hayırlısıyla benim merak ettiğim hastanede zaten baltazar formulune gore hesaplama yapıp kesinti yapıyolar ankaradakiler neye göre kesinti yapıyolar birde ankaradaki heyet kullanılan ilaçlara bakıyormu acaba sistemden benim hem raporlu hemde ucuz diye parayla aldığım ilaç var mesala levetron tiroid için ama raporsuz alıyorum ve bana hipotiroidden %10 verdiler raporlu ilaç yok diye rapor oranında düşürme yaparlarmı?

ankara heyet raporu

selam arkadaşlar %64 oranlı raporu yolladım hayırlısıyla benim merak ettiğim hastanede zaten baltazar formulune gore hesaplama yapıp kesinti yapıyolar ankaradakiler neye göre kesinti yapıyolar birde ankaradaki heyet kullanılan ilaçlara bakıyormu acaba sistemden benim hem raporlu hemde ucuz diye parayla aldığım ilaç var mesala levetron tiroid için ama raporsuz alıyorum ve bana hipotiroidden %10 verdiler raporlu ilaç yok diye rapor oranında düşürme yaparlarmı?

vergi indirim belgesi almak için mi yolladınız? niye yolladınız ankaraya?

vergi indirimi alınca ne olacak ? yani bir beklentin varsa hayal kırıklılığı yaşarsın, bizim de var ama bir işe yaradığı yok anca işte müze sergilerini filan bedava giriyon onun dışında bişi bekleme.

kardeşim detaylı yazarmısın yaş işe giriş tarihi sigorta başlangıcı felan
bende dediklerin için başvurdum hastanede klas 2 kalp 30 tansiyon 10 kolestrol 10 en kısmında 43 yazıyordu ankaraya gtti 22 eylülde aradım ankarayı 2 hafta sonra anca belli olur dedi kuruldaymış daha
inşallah olur kardeşim

işe giriş 1986
toplam prim gunu:9600
d tarihi :1970
allah herkezin gönlüne göre versin

Vergi indirim yuzde en az 40ustunde olmali hayirli olsun istedigin
zaman subeye gidip emekli dilekceni verebilirsin

Üst Alt