Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 64 raporlu memur kaç yılda emekli olur?

selo46

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
17
2011 yılından beri memurum. yüzde 64 raporum var kaç yıl çalışmam gerek.

Şu tablo işinizi görür,
2008_sonrasi.PNG

iyi günler arkadaşım işin hayırlı uğurlu olsun ben de devlet memuruyum. bizim gibi insanlar için devlet memurluğu daha rahat ve iyi.
emeklilik gelince ; 01. ekim 2008 tarihinden itibaren yeni kanun gereği 16 yıl hizmet ve 4000 gün prim şartıla şartıyla emekli olabilirsin
(işe engelli kadrosunda mı girdin.? sakatlık indirimden yararlanıyor musun.)
bu şartları taşıyorsan yukarıdaki şartlara göre emekli olursun. daha çok var bunları kafana takma daha çok yenisin.

güncel mi bu tablo

engelli kadrosundan girdim. indirimden yararlanıyorum.

evet arkadaşım bu tablo son hali ve güncel hatırlı olsun

konu başlığı arkadaşım için geçerli. ben 15.09 2008 tarihinden beri çalışıyoru kadrol işçiyim engelli kadrosunda. ben kaç yılda emekli olabilirim.

tama o zaman 16 yıl hizmet (5760 tam gün) ve en az 4000 prim gün ödenmek şartıyla emekli olursun.

yani ben 16 yıl. arkadaşım 15 yıl da emekli mi olacak

engel oranın nedir sakatlık indiriminden yararlanıyormusun

selo46,
Siz de şu tabloya bakın...
2008_oncesi.PNG

Benim engel durumum yüzde 6o indirimden yararlanıyorum.

Bu tabloya göre 18 yıl benim emekli olmam

18 tam hizmet yılı en az 4000 gün prim ödeme şartıyla emekli olursun.

daha 1 yıl olmuş çalışmaya başlayalı arkadaşım.emekliliği düşünmek için biraz erken değilmi.şimdiden kafana sokma emeklilik fikrini, yoksa çalışmak zor gelir.kendini işine ver,enerjini işine harca

Üst Alt