Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%64 raporum var. Malulen emekli olabilir miyim?

mrtysm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. Ben 2 yıl önce ağır bir kalp krizi geçirdim. 2 sene içerisinde 5 kez anjiyo oldum ve 4 adet stent takıldı .Sonunda sağlık kurulundan Özürlü Raporu almaya karar verdim. Müracatımın sonucunda %64 Hafif Özürlü raporu aldım.
1989 yılında sigortaya girişim olmasına rağmen 1092 iş günü sigortam var. Bundan sonra bu raporla malulen veya erken emeklilik olabilmesi için gerekli olan şartlar ve yolları konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim?

Hepinize teşekkürler.

Maluliyet cetveli'ne göre maluliyet derecesinde işgücü kaybınızın ve en az 1800 gün prim gününüzn olması halinde malulen emekli olmak için en son çalıştığınız işyerinin bağlı olduğu sgk sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Maluliyetinizin tespiti için sizi hastaneye sevk ederler...

selam

Peki bu durumda olupta daha önceden bu şekilde emekli olan arkadaşlar varmı acaba bilgisi olan varsa çok sevinirim.

maluliyet cetveli'ni incelerseniz, orada kalp ile ilgili madde var. Durumunuz o şartlardaysa, malulen emekli olmak konusunda hiç bir sorun yaşamazsınız.

Üst Alt