Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6410 gün primle emekli oldum. Bağlanan 854 TL maaş az değil mi?

nazendem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben % 70 vergi indiriminden yararlanarak emekli oldum
1993 yılından beri devamlı sigortalıyım
prim toplam sayısı 6410 dur ve aylık ödenen primim 521.00.- dir

ama sgk benim maaşımı 854.00 tl olarak gönderdi.

bende bu maaşın az olduğunun düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

Teşekkürler

Maaşınızın az olduğunu düşünüyor iseniz SGK ya tekrar emekli maaşı hesaplatmak için dilekçe ile müracaat edin.

Ilker bey birşey sormak istiyorum emekli maaşlarının az olması neye göre belirleniyor ödenen pirime göre mi? Bir de özel sektörde çalışmış olupta devlet memurluğuna atananların emekli maaşları da az mı olur? Bilginiz varsa sevinirim iyi çalışmalar

Mustafa emekli maaşı hesaplamasında yatırılan toplam prim tutarı çok önemli mesela asgari ücret ile ssk sı yatmış birisi en az 700-750 arası emekli maaşı alır.Ama tavandan ödeme yapmış bir çalışan ise en az 2000 tl emekli maaşı alır ..
Şuan taban :837,00 tavan:5.440,50 tl dir.
Memur için ise de aynısıdır en düşük emekli memur maaşı 900 tl civarındadır.
Mesela milletvekili bir memurdur ama emekli maaşı 5000 tl civarındadır.Normal bir memur emeklisi ile aynı maaşı alması düşünülemez yani her halükarda çok prim çok emekli maaşı demektir.

emeklilik

ilker bey bu konuda kimden yardım alabilirim bilgisi olan varmı

Hangi konuda maaş konusunda ise burada bulunan kimse size yardımcı olamaz kuruma yazılı olarak müracaat edin ve emekli maaşınızı tekrar hesaplatın..

ilkerbey tanan vwya tavandan bahsetmısınız benım aylıkyatan pırım 897tldır 4560gunum 71 mılyon kazancımvrdı martayında emeklıoldum martayında baglananmaas ıse 646tldırhala 646tl normalmıbu 3760 gunle 40mılyonla emeklıolan 699tl olmus benımkı hala aynı napmamgerek pendıksgk gıttım ordakı memur bısey yapamassın dıyor yenıden hesaplatırsanbıle yıne aynısıcıkardıyor

Ercan,
Sgk ya emekli maaşımın yanlış hesapladığını düşünüyorum tekrar hesaplanmasını istiyorum diye bir dilekçe ver kurum tekrar hesaplama yapar ve sana bilgi verir..

ılkerbey tesekkur ederım bugun sabah yenıdensgk dılekce verdım yenıden hesaplansındıye takıp numarasıda aldım yanlız anlamadıgım bırseyoldu orda benım dosyaya bakanmemura verdım dılekceyı yanlız memur telaslandı nıye verıyorsun napacaksın karıstırma kurcalama yetmıyormu dıye sorular sordu bende ınadına hem ona verdım hemde mudurune dılekceyazıp verdım cevap ıcın saol

Üst Alt